مقاله ارزیابی عملکرد لرزه ای ساختمانهای با مهاربند دروازه ای با استفاده از تحلیل استاتیکی غیر خطی (Pushover)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی عملکرد لرزه ای ساختمانهای با مهاربند دروازه ای با استفاده از تحلیل استاتیکی غیر خطی (Pushover) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی عملکرد لرزه ای ساختمانهای با مهاربند دروازه ای با استفاده از تحلیل استاتیکی غیر خطی (Pushover)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی عملکرد لرزه ای ساختمانهای با مهاربند دروازه ای با استفاده از تحلیل استاتیکی غیر خطی (Pushover)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی عملکرد لرزه ای ساختمانهای با مهاربند دروازه ای با استفاده از تحلیل استاتیکی غیر خطی (Pushover) :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
از روشهای مقاوم سازی ساختمان در مقابل بارهای جانبی استفاده از سیستم بادبندی (همگرا یا واگرا) می باشد. مهاربندهای هم محور ازمتداول ترین عناصر قابل استفاده در تأمین مقاومت جانبی سازه می باشد که بدلیل سختی زیاد ، تغییرمکان جانبی کم ، سهولت اجرا ومقرون بصرفه بودن همواره طراحان را به استفاده از این سیستم هدایت کرده است. بادبند دروازه ای دارای شش عضو میباشد که همزمانسه عضو در کشش و سه عضو در فشار کار میکنند. بادبند دروازه ای به لحاظ تامین فضای بازتر معماری بر بادبندهای محوری ارجهیتدارد، ولی سختی آن کمتر و تمایل بیشتری به کمانش خارج از صفحه میدهد. عدم وجود ضوابط مدون در آئین نامه های موجرود برایطراحی لرزه ای این سیستم مهاربندی، ضرورت بررسی عملکرد قاب های مهاربندی شده با بادبند دروازه ای را مشخص می کند . بدینمنظور چهار مدل قاب خمشی فولادی مهاربندی شده با تعداد طبقات ۴ انتخاب شده و بر اسا س و یرایش سوم استاندارد ۲۸۰۰ و مبحث دهم مقررات ملی ساختمانی ایران با استفاده از نرم افزار سپ (SAP) تحلیل و طراحی گردیدند و سپس مطابق ضوابط دستور العمل بهسازی عملکرد آنها با استفاده از روش استاتیکی غیر خطی مورد ارزیابی قرار گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.