مقاله ژئوشیمی و جایگاه تکتونیکی کمربند سبز مرتبط با توالی تخریبی منتسب به ژوراسیک شمال غرب نهبندان، شرق ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ژئوشیمی و جایگاه تکتونیکی کمربند سبز مرتبط با توالی تخریبی منتسب به ژوراسیک شمال غرب نهبندان، شرق ایران دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ژئوشیمی و جایگاه تکتونیکی کمربند سبز مرتبط با توالی تخریبی منتسب به ژوراسیک شمال غرب نهبندان، شرق ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ژئوشیمی و جایگاه تکتونیکی کمربند سبز مرتبط با توالی تخریبی منتسب به ژوراسیک شمال غرب نهبندان، شرق ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ژئوشیمی و جایگاه تکتونیکی کمربند سبز مرتبط با توالی تخریبی منتسب به ژوراسیک شمال غرب نهبندان، شرق ایران :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
در حاشیه شرقی بلوک لوت؛ از آنجایی که توالی ضخیمی از سنگهای سیلیسی کلاستیکی منتسب به تریاس فوقانی – ژوراسیک زیرین رخنمون گستردهای دارند، یک نوار باریک چند صدمتری اما با طول بیش از ۲۰ کیلومتر به طور پیوسته از سنگهای متابازیت در راستای شمال تا شمال غرب رخنمون دارد. کمربند مذکور بر روی نقشههای زمینشناسی منطقه مشخص نشده و کاملاً متفاوت و متمایز از سنگهای افیولیتی متعلق به کمپلکس نه است که در طول گسل نه غربی رخنمون دارد. سنگهای مذکور بازالتهای شدیداً خردشده، متورق گشته و دگرسان شده هستند و تنها در معدود رخنمونهایی ساختهای حبابی قابل شناسایی است. مقادیری چرت، شیلهای سیلیسی و کربناتهای نازک لایه و رگههای سیلیسی مجموعه مافیک سبزرنگ را همراهی میکنند. به موازات این کمربند رخنمونهای پراکندهای از سنگهای نفوذی رگهای تا عدسی شکل با ترکیب پریدوتیت، الیوین گابرو، دلریت، و گدازههای بالشی نیز مشاهده میشوند. ژئوشیمی سنگهای مافیک حکایت از شباهت اکثر نمونههای بازیک موجود با ماگماهای بالای زون فرورانش داشته، برخی شباهت به مورب و برخی شبیه به تولئیتهای جزایرقوسی میباشند. مطالعه گسترده صحرایی بر روی سنگهای تخریبی در برگیرنده، نشانگر توالی ضخیم توربیدایتی و بلوکهای عظیم الیستولیتی ماسه سنگی بوده و کاملاً متفاوت از رخسارههای قارهای محیط تشکیل سازند شمشک میباشند که بر روی نقشههای زمین شناسی منطقه نمایش داده شده است.از طرفی دگرشکلی شدید و حضور چینهای بزرگ خوابیده به سمت شرق تا شمال شرق در حاشیه کمربند سبز حکایت از نوعی مکانیسم سفرههای رانده عظیم در طول لبه لوت در این منطقه دارد. شواهد معرفی شده ممکن است نشانگر فرآیند فرورانش در زمان ژوراسیک به زیر حاشیه بلوک لوت باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.