مقاله ویژگی های پوسته اسفرزه و صمغ حاصل از آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ویژگی های پوسته اسفرزه و صمغ حاصل از آن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ویژگی های پوسته اسفرزه و صمغ حاصل از آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ویژگی های پوسته اسفرزه و صمغ حاصل از آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ویژگی های پوسته اسفرزه و صمغ حاصل از آن :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
جنس پلانتاگو متعلق به خانواده Plantaginaceae دارای حدود ۲۵۰گونه میباشد دو گونه مهم این جنس Plantago ovata Forsk Plantago psyllium L درایران تحت نام اسفرزه خوانده میشود گیاه اسفرزه دارای پراکنش جهانی است ارزش بذررسیده و خشک این گیاه به لحاظ محتوای موسیلاژ موجود درغشا خارجی و لایه های سطحی پوسته و دانه آن می باشد پوسته دانه پلانتاگو اواتا فورسک به عنوان مکمل فیبرتغذیه ای جهت ارتقا تنظیم عمل روده بزرگ موثر بوده و دردرمان یبوست و اسهال ازآن استفاده میشود همچنین باعث بهبود سطح قند خون دربیماران دیابتی و کاهش کلسترول خون میشود بخش تشکیل دهنده موسیلاژ ازآرابینوز و زایلوز و به مقدار ناچیزی ازقندهای دیگر تشکیل شده است هیدروکلوئید دانه اسفرزه توانایی بالایی برای ایجاد ویسکوزیته دارد و جایگزین مناسبی برای مواد غلیظ کننده ای همچون کتیرا الژینات سدیم و کربوکسی متیل سلولز میب اشد اجزای اصلی پلی ساکاریدی استخراج شده ازپوسته اسفرزه شامل WE 0/5 ، AES 0/5 AEG میباشد که مقدار حلالیت آن ها با هم متفاوت می باشد WE دارای زنجیره های طولانی و نامنظم بوده و حدود ۱۵درصد قندهای اسیدی دارد که میتواند دلیل حلالیت زیاد و ویژگیهای تشکیل دهنده ژل ضعیف باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.