مقاله هیدروکلوئیدها در غذاهای سرخ شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله هیدروکلوئیدها در غذاهای سرخ شده دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله هیدروکلوئیدها در غذاهای سرخ شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله هیدروکلوئیدها در غذاهای سرخ شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله هیدروکلوئیدها در غذاهای سرخ شده :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
هیدروکلوئیدها تمام پلی ساکاریدها بامنشا گیاهی منابع میکروبی و بیوپلیمرهای اصلاح شده که توسط تیمارشیمیایی و انزیمی نشاسته و سلولز و یاپروتئین بدست می آیند و هیدروکلوئیدهایی که ازتراوشهای گیاهان عصاره جلبک ها و تخمیر میکروبی عصاره گیری ازصمغ دانه ها و ازتیمار شیمیایی انزیمی و تغییر بیوپلیمرها بدست می آیند را دربرمیگیرند و دارای وزن مولکولی بالا و محلول درآب هستند هیدروکلوئیدها درموادغذایی به شکل محلولهای آبکی ساده فیلمهای خوراکی و بخشی ازترکیبات درخمیر میب اشد سرخ کردن عمیق یک فرایند پخت خشک است کهدرآن چربی به عنوان عامل انتقال گرما استفاده میشود درهنگام فرایند سرخ شدن غذا رطوبت خود را از دست داده و روغن جایگزین رطوبت ازدست رفته میشود استفاده ازپوشش قبل ازسرخ کردن یک لایه یک شکل و یکنواخت را دراطراف ماده غذایی ایجاد م یکند و باعث میشود که محصولات سرخ شده تردی خود را با ممانعت ازانتقال رطوبت ازداخل ماده غذایی به پوسته و یا جذب رطوبت ازمحیط به داخل پوسته حفظ کنند و علاوه براین عطروطعم مادهغذایی بهبود می یابد ازنقش هیدروکلوئیدها درموادغذایی سرخ کرده میتوان به استفاده ازآنها به عنوان پوشش نامرئی برروی خود موادغذایی به منظور جلوگیری ازجذب روغن اضافه نمودن آنها به خمیر درمیان سایرترکیبات با اهداف روغن بیشتر و کنترل ویسکوزیته و افزایش چسبندگی پایدارسازی کف ها و امواسیون ها کنترل ازدست دادن طعم و کنترل سینرزیس اشاره کرد. این مقاله مروری برانواع هیدروکلوئیدها اشکال مختلف استفاده ازآنها و بررسی رنج وسیعی ازنقشهایی که درموادغذایی سرخ کردنی دارد میباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.