مقاله کاربرد تکنیک QFD درصنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد تکنیک QFD درصنایع غذایی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد تکنیک QFD درصنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد تکنیک QFD درصنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد تکنیک QFD درصنایع غذایی :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
امروزه سازمانهایی درعرصه رقابت موفقتر خواهند بود که دربراوردن نیازها و خواسته های مشتریان گوی سبقت را ازسایر رقبای بازار بربایند به عبارت دیگر درفلسفه جدید بازاریابی مرکز توجه به مشتریان بوده و ازدید آنها به مسائل نگاه می شود ازاین رو هرروزه تکنیکهای مدیریتی جدیدی درراستای کسب مزیت های رقابتی با دیدگاه مشتری محوری به روی کارمی آیند دراین میان یکی ازمهمترین تکنیکهای مدیریتی و کیفیتی که امکان تعامل بین بخشهای تولیدی و بازاریابی و فروش را فراهم آورده است تکنیک گسترش عملکرد کیفیت qfd است QFD درواقع روشی برای ترجمه ی خواسته های مشتری به ویژگیهای محصول است که درمهندسی کیفیت سیستم های تولیدی و خدماتی کاربرد فراوان دارد این مطالعه مروری است برموارد استفاده ازاین تکنیک دربخشهای مختلف صنعت موادغذایی و تمرکز ویژه ای برفواید و همچنین موانع استفاده ازتکنیک QFD دراین صنعت دارد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.