مقاله کاربرد شبکه عصبی مصنوعی درپیش بینی محتوای رطوبتی درطی فرآیند خشک کردن خرمالو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد شبکه عصبی مصنوعی درپیش بینی محتوای رطوبتی درطی فرآیند خشک کردن خرمالو دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد شبکه عصبی مصنوعی درپیش بینی محتوای رطوبتی درطی فرآیند خشک کردن خرمالو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد شبکه عصبی مصنوعی درپیش بینی محتوای رطوبتی درطی فرآیند خشک کردن خرمالو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد شبکه عصبی مصنوعی درپیش بینی محتوای رطوبتی درطی فرآیند خشک کردن خرمالو :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
هدف ازتحقیق پیشبینی محتوای رطوبتی خرمالو درطی خشک کردن با جریان هوای گرم به عنوان تابعی ازدما و سرعت هوا به کمک شبکه های عصبی مصنوعی است دراین تحقیق اثرعوامل تاثیر گذار دمای هوا درسه سطح ۵۰و۶۰و۷۰درجه سلسیوس و سرعت هوا درچهارسطح ۰/۲۵و۰/۵و۰/۷۵و۱متربرثانیه برتغییرات محتوای رطوبتی استفاده شد برای ایجاد الگوهای اموزش و ارزیابی و تست به کمک یکخشک کن ازمایشگاهی ازمایشهای خشک کردن انجام گرفت با بدست آمدن تغییرات محتوای رطوبتی با زمان ازشبکه های MLP TDNN با الگوریتم های یادگیری لونبرگ – مارکوارت برای اموزش الگوها استفاده شد شبکه عصبی TDNN نتایج بهتری نسبت به شبکه عصبی MLP نشان داد شبکه TDNN با ساختار ۱-۸-۳باتابع استانه سیگموئید لگاریتمی درمقایسه با تولوژیهای دیگر نتایج بهتری را ارایه کرد این توپولوژی تغییرات محتوای رطوبتی را با ضرایب تعیین ۰/۹۹۷۹ پیش بینی کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.