مقاله بررسی ویژگیهای فیزیونومیک و ساختاری پوشش گیاهی زیستگاههای ماندابی wetlands کوههای تالش، با رویکرد حفاظتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ویژگیهای فیزیونومیک و ساختاری پوشش گیاهی زیستگاههای ماندابی wetlands کوههای تالش، با رویکرد حفاظتی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ویژگیهای فیزیونومیک و ساختاری پوشش گیاهی زیستگاههای ماندابی wetlands کوههای تالش، با رویکرد حفاظتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگیهای فیزیونومیک و ساختاری پوشش گیاهی زیستگاههای ماندابی wetlands کوههای تالش، با رویکرد حفاظتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ویژگیهای فیزیونومیک و ساختاری پوشش گیاهی زیستگاههای ماندابی wetlands کوههای تالش، با رویکرد حفاظتی :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
جهت ارزیابی و مطالعه زیستگاههای ماندابی کوههای تالش، بر منطقه حفاظت شده لیسار و نواحی اطراف متمرکزشدیم. منطقه مورد مطالعه از لحاظ جغرافیایی منطقه گذر بین نواحی اروپا سیبری و ایرانی تورانی است. بر اساس جمعآوریهایی که از فروردین تا آبان ماه سال ۱۹۳۱ صورت گرفت. از ۵۰ سایت ماندابی انتخاب شده در منطقه مورد مطالعه ۹۳۰ قطعه نمونه )رولوه( ثبت شد. برداشت قطعات نمونه بر اساس روش براون بلانکه صورت گرفت و تا کنون ۲۷۰ گونه گیاهان آوندی متعلق به ۱۵۷ جنس و ۵۲ تیره شناسایی شده اند. تیره های Asteraceae و Poaceae دارای بیشترین غنای گونهای هستند. از گونههای غالب در منطقه Ranunculus amblyolobus و Carex orbicularis را میتوان نام برد. بر اساس سیستم طبقه بندی رانکیر همیکریپتوفیتها فراوانترین شکل زیستی موجود درماندابهای منطقه میباشند. از نظر پراکنش جغرافیایی نزدیک ۰۰ % از گونهها پراکنش دو یا چند منطقهای دارند. زیستگاههای ماندابی شناسایی شده در منطقه شامل زیستگاههای چمنزار مرطوب، چشمه سار، توربزار، کناررودخانهای و کنار دریاچهای هستند. شواهد موجود نشان میدهد که بهرهبرداری از ماندابهای منطقه مورد مطالعه بیش از ظرفیت زیست محیطی است و به مدیریت و برنامه ریزی مناسب برای حفاظت منابع طبیعی و پوشش گیاهی نیاز دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.