مقاله بررسی رابطه محرک ها و مهارکنندههای تکنواسترس در کتابداران دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور و شهید چمران اهواز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی رابطه محرک ها و مهارکنندههای تکنواسترس در کتابداران دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور و شهید چمران اهواز دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رابطه محرک ها و مهارکنندههای تکنواسترس در کتابداران دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور و شهید چمران اهواز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رابطه محرک ها و مهارکنندههای تکنواسترس در کتابداران دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور و شهید چمران اهواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رابطه محرک ها و مهارکنندههای تکنواسترس در کتابداران دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور و شهید چمران اهواز :

تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
مقدمه: یکی از معضلات اساسی که در طی چند دهه اخیر و با روی آوردن تدریجی جوامع به سمت زندگی به سبک مدرن گریبان گیر جوامع بشری شده است پدیده استرس است. با صنعتی شدن جهان این پدیده اهمیت ویژه ای یافته و بطور گسترده مورد توجه قرار گرفته است. استرس و فشارهای عصبی ناشی از فن آوری های جدید یکی از مهمترین عوامل به وجود آورنده مشکلات روحی و جسمی انسان ها، می باشد که سالهاست توجه پژوهشگران علوم رفتاری و مدیریت را به خود معطوف نموده است. در نتیجه این امر باعث می شود که افراد با استرسی تحت عنوان تکنواسترس مواجه می شوند که ممکن است تأثیرات منفی در فعالیت های آنها ایجاد کند. هدف: مطالعه حاضر به بررسی تکنواسترس کتابخانه های دانشگاه شهید چمران و دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در سال ۱۳۹۲ می باشد. ابزار جمع آوری اطلاعات پرسشنامه بوده و برای تحلیل داده ها از بسته نرم افزاری آماری برای علوم اجتماعی (SPSS) استفاده شده است. همچنین سطح آلفا ۰/۰۱ درنظر گرفته شد. یافته ها: این مطالعه نشان داد که میان مؤلفه های تکنواسترس در آزمودنی های دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور و شهید چمران اهواز تفاوت معنادار وجود دارد. نتیجه گیری: یافته ها نشان داد که از میان محرک های تکنواسترس، مؤلفه های اضافه بار فن آوری در کتابداران دو دانشگاه میانگین بالاتر و در نتیجه نیاز به توجه بیشتری دارد. همچنین در مورد مهار کننده تعهد سازمانی بهترین عملکرد را دارا بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.