مقاله کاربردهای خشک کردن پاششی درمیکروکپسولاسیون موادغذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربردهای خشک کردن پاششی درمیکروکپسولاسیون موادغذایی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربردهای خشک کردن پاششی درمیکروکپسولاسیون موادغذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربردهای خشک کردن پاششی درمیکروکپسولاسیون موادغذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربردهای خشک کردن پاششی درمیکروکپسولاسیون موادغذایی :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
فرایند خشک کردن پاششی برای کپسوله کردن موادغذایی مثل طعم دهنده ها لیپیدها و کاروتنوئیدها برای چندین دهه مورد استفاده قرارگرفته است این فرایند دارای سرعت بسیاربالایی بوده و انتخاب مواد کپسوله ساز مناسب ازتمام لحاظ برای بهینه سازی شرایط عملیاتی ضرورت دارد بنابراین فرایند خشک کردن پاششی را بهدلیل وجود عوامل متعدد برای بهینه سازی و پیچیدگی انتقال جرم و حرارت درطول تشکیل میکروکپسولها نمی توان به طور کامل تحت کنترل داشت این مقاله اطلاعات مفیدی را دررابطه با افزایشکارایی میکروکپسوله کردن بوسیله خشک کردن پاششی دراختیار ما قرار میدهد علاوه براین خلاصه ای ازمواد دیواره ای رایج استفاده شده و ترکیبات اصلی کپسوله شده غذا دراین مقاله آمده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.