مقاله کاربردهای کیتوزان درصنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربردهای کیتوزان درصنایع غذایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربردهای کیتوزان درصنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربردهای کیتوزان درصنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربردهای کیتوزان درصنایع غذایی :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
۲۰۰ سال پیش، کیتین از قارچهای خوراکی کشف شد و درسالهای بعد کیتین از منابع حیوانی نظیر بی مهرگان دریایی استخراج گردید. یکی از اشکال اشتقاقی طبیعی ساکاریدها به فرم امینه می باشد که بطور تجاری از د استیله کردن قلیایی کتین به صورت یک فراورده جاننبی تولید می شود. این فراورده کیتوزان نام داشته که یک ترکیب طبیعی در دیواره سلول قارچ است که دارای ساختار (۴-۱)- ۲ – آمینو – ۲ – دئوکسی – – D -گلوکان است. کیتوزان نام اختصاصی مجموعه پلیمرهایی با نسبت های متفاوت گلوکزامین و N- استیل گلوکز آمین است. کیتوزان دارای ویژگیهای فیزیکوشیمیایی خاصی ازجمله تجزیه پذیری زیستی در زمان کوتاه، سازگاری زیستی با بافت های انسانی، فعالیت ضدباکتریایی و ضد قارچی و عدم سمیت بوده لذا پتانسیل بالایی درصنعت غذا دارد. همچنین کیتوزان دارای فعالیت بیولوژیکی بوده از جمله اثرهیپوکلسترولمی، اثرضدمیکروبی، تسریع جذب آهن و کلسیم درشرایط بدن و فعالیت انتی اکسیدانی از کابردهای کیتوزان می توان به مواردی ازجمله تیمار آب، پسابها و تکنولوژی موادغذایی و نوشیدنی ها اشاره کرد. همچنین به عنوان فیلم و پوشش خوراکی و نگهدارنده طبیعی مورد استفاده قرار می گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.