مقاله کیفیت باکتریولوژیک سالادهای آماده مصرف در رستورانهای شهر بندر عباس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کیفیت باکتریولوژیک سالادهای آماده مصرف در رستورانهای شهر بندر عباس دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کیفیت باکتریولوژیک سالادهای آماده مصرف در رستورانهای شهر بندر عباس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کیفیت باکتریولوژیک سالادهای آماده مصرف در رستورانهای شهر بندر عباس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کیفیت باکتریولوژیک سالادهای آماده مصرف در رستورانهای شهر بندر عباس :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
سبزیجات و میوه جات تازه بعنوان یک ریسک فاکتور برای آلودگی عوامل بیماریزای روده ای شناخته شده اند همه گیریهای گسترده بیماریهای مرتبط با مصرف این موادغذایی کهدرنقاط مختلف دنیا هزاران نفر را درگیر کردهاست همواره پتانسیل خطرزایی این موادغذایی را پررنگتر کرده است این مطالعه با هدف بررسی کیفیت میکروبی سالادهای سبزیجات اماده مصرف دررستورانهای شهربندرعباس اجرا شد تعداد ۹۰واحد رستوران فعال درشهربندرعباس وجود دارد دراین مطالعه از۳۰درصد این اماکن بصورت خوشه ای تصادفی نمونه برداری به عمل آمد نمونه های سالاد مورد ازمایش و شمارش کلی باکتریها استافیلوکوکوس اورئوس کل کلیفرم اشریشیا کلی کپک و مخمر قرارگرفتند بیش از۸۵درصد ازسالادهای عرضه شده دررستورانهای مورد بررسی دارای آلودگی باکتریایی بیش ازحداستاندارد میب اشند بیشترین آلودگی مربوط به اشرشیاکلای بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.