مقاله مایه ترش لاکتیکی بعنوان بهبود دهنده درنان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مایه ترش لاکتیکی بعنوان بهبود دهنده درنان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مایه ترش لاکتیکی بعنوان بهبود دهنده درنان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مایه ترش لاکتیکی بعنوان بهبود دهنده درنان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مایه ترش لاکتیکی بعنوان بهبود دهنده درنان :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
مایه ترش لاکتیکی مخلوط ازآرد و آب است که بصورت طبیعی و یا به کمک باکتریهای اسید لاکتیک تخمیر شده است و فرایند تجاری تولید آن برپایه کشت های اغاز گر تجاری است استفاده ازمایه ترش لاکتیکی درفرمولاسیون نان سبب بهبود خواص حسی نان ازقبیل عطروطعم وسفتی پوسته بهبود خواص شیمیایی نان مانند بیاتی و بهبود خواص تغذیه ای نان مانند کاهش اسید فیتیک و درنتیجه افزایش قابلیت جذب املاح دریافت فیبر میشود و میتواندبعنوان ج ایگزینی مناسب برای ترکیبات شیمیایی مانند امولسیفایر ها و انزیم ها درفرمولاسیون نان خصوصا نان کامل گندم به کارمیرود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.