مقاله مدلسازی فرآیند خشک کردن موادغذایی اسمز و مایکروویو به روش شبکه عصبی مصنوعی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدلسازی فرآیند خشک کردن موادغذایی اسمز و مایکروویو به روش شبکه عصبی مصنوعی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدلسازی فرآیند خشک کردن موادغذایی اسمز و مایکروویو به روش شبکه عصبی مصنوعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدلسازی فرآیند خشک کردن موادغذایی اسمز و مایکروویو به روش شبکه عصبی مصنوعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدلسازی فرآیند خشک کردن موادغذایی اسمز و مایکروویو به روش شبکه عصبی مصنوعی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
وجود جریانهای همزمان انتقال جرم طی فرایند ابگیری اسمزی یکی ازاساسی ترین مشکلات مدلسازی سینتیک میزان جذب مواد جامد و کاهش آب این فرایندها می باشد شبکه های عصبی مصنوعی توانایی بالایی درمدل سازی فرایندهای پیچیده ازجمله فرایندهای صنایع غذایی دارند لذا دراین پژوهش کارایی روش شبکه عصبی مصنوعی به عنوان یک روش جدید برای مدلسازی سینتیک انتقال جرم درفرایندهای خشک کردن موادغذایی بطور جامع مورد بررسی قرارگرفته است توانایی پیشگویی یک شبکه عصبی به ساختار آن نوع تابع انتقال تعداد لایه ها و تعدادنرونهای لایه پنهان وابستگی کامل دارد نتایج کار این محققین نشان میدهد که یک توپولوژی مناسب ازشبکه عصبی دارای تعداد لایه و نرون مناسب توانایی تطابق بالا با داده های ازمایش را داشته و قادر به پیشگویی درصد جذب مواد جامد و کاهش آب با ضریب همبستگی بالا می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.