مقاله مروری بر خصوصیات شیمیایی،تغذیه ای میوه ی ازگیل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر خصوصیات شیمیایی،تغذیه ای میوه ی ازگیل دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر خصوصیات شیمیایی،تغذیه ای میوه ی ازگیل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر خصوصیات شیمیایی،تغذیه ای میوه ی ازگیل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر خصوصیات شیمیایی،تغذیه ای میوه ی ازگیل :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
دراین پژوهش ویژگیهای فیزیکوشیمیایی میوه ی ازگیل مورد ارزیابی قرارگرفت ویژگیهای فیزیکوشیمیایی شامل پی اچ محتوای فنلی پلی فنل اکسیداز میزان قندوپروتئین و ترکیبات آن ازنظر درمان ودارویی مورد بررسی قرارگرفت و پی اچ مطلوب درطی بررسیهای صورت گرفته ۶/۵ تعیین شد و با داشتن ترکیبات مهم دارویی درتولید داروهای گوناگون ازقبیل داروی خلط آور اسپکتورانت و داروهایی برای رفع کم خونی و التهابات روده و معده میتوان استفاده نمود و میزان قند این میوه به درجه رسیدگی این میوه بستگی دارد ودرصورت کال و نارس بودن مزه گسی را دارا می باشد که با این وجود نیز دارای خواص مهم شفابخشی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.