مقاله مروری بر خواص نوشیدنی کمبوچا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر خواص نوشیدنی کمبوچا دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر خواص نوشیدنی کمبوچا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر خواص نوشیدنی کمبوچا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر خواص نوشیدنی کمبوچا :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
به طور کلی مواد خوراکی حاوی موجودات ذره بینی فعال مانند کومبوچا، می توانند نقش فوق العاده ای در گوارش غذا و سلامت سیستم ایمنی بدن ایفا کنند. کومبوچا شامل مجموعه ای از باکتریها )باکتری های فعالی چون استوباکتر زیلینوم، استو باکترزیلنوید، گلوکونوباکتر بلوکانیکم، استوباکتر استی، استوباکتر پاستوریانوم( و مخمرها )مخمرهای فعال عبارتند از شیزو ساکارومایسز پومبه، مخمرهای ناشی از اپیکولاتوس، ساکارومایکودزلودویگی ، پیشیا فرمنتنز، مایکودرما ، مخمرهای تورولا( می باشد که توسط روش های خاصی پرورش یافته اند. این موجود زنده می تواند چای شیرین را تخمیر کرده و چای کومبوچا را به وجود آورد. طعم گوارای آن احساس شادابی به آدمی می دهد. مقدار مخمر موجود در آن باعث می شود که حتی بعد از ریختن در بطری کماکان فعال باقی بماند. امروزه، آن را وسیله ای برای پیشگیری از بسیاری بیماریهامی شناسند. نوشیدن کمبوچا سبب تقویت سیستم ایمنی و درمان بیماریها میشود. همچنین از طریق پاکسازی خون و تقویت کلیه ها، سموم بدن ما را از بین می برد. علاوه بر آن، نقش عمده ای در فعال کردن روده ها و کل دستگاه گوارش دارد.در این مقاله مروری به ویژگی های این نوشیدنی تخمیری اشاره شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.