مقاله مروری براستفاده ازهیدروکلوئیدهاه درتهیه غذاهای سرخ شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری براستفاده ازهیدروکلوئیدهاه درتهیه غذاهای سرخ شده دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری براستفاده ازهیدروکلوئیدهاه درتهیه غذاهای سرخ شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری براستفاده ازهیدروکلوئیدهاه درتهیه غذاهای سرخ شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری براستفاده ازهیدروکلوئیدهاه درتهیه غذاهای سرخ شده :

تعداد صفحات:۲۲
چکیده:
بسیاری ازترکیبات و افزودنیهای غذایی را میتوان جهت تقویت غذاهای سرخ شده استفاده کرد اما هیدروکلوئیدها نوع مهمی ازعوامل مهم استفاده شده درطی ۴سال گذشته می باشد هیدروکلوئیدها دو نقش اساسی درتوسعه غذاهای سرخ شده دارند یکی تشکیل یک روش نامرئی مخصوصا برروی خودشان است وقتی که هدف اصلی دورکردن جذب روغن اضافه قبل ازسرخ کردن و مرحله سرخ کردن باشد و مورددوم وقتی است که به مایه شیرینی پزی دربین سایر ترکیبات اضافه میشوندو ازآنها برای جلوگیری ازجذب روغن استفاده میگردد اما به عنوان عامل کنترل کننده غلظت تقویت چسبندگی کنترل و ثابت یخ زدگی با کمک به حفظ تردی غذاهای سرخ شده ی نانی یا شیرینی هم به کار میروند دراین مقاله طیف گسترده ای ازفعالیت های بررسی میشوند که ازهیدروکلوئیدها درغذاهای سرخ شده استفاده میگردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.