مقاله مروری برتاثیر سالیسیلیک اسید برفیزیولوژی پس ازبرداشت میوه ها و سبزی ها دردوره نگهداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری برتاثیر سالیسیلیک اسید برفیزیولوژی پس ازبرداشت میوه ها و سبزی ها دردوره نگهداری دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری برتاثیر سالیسیلیک اسید برفیزیولوژی پس ازبرداشت میوه ها و سبزی ها دردوره نگهداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری برتاثیر سالیسیلیک اسید برفیزیولوژی پس ازبرداشت میوه ها و سبزی ها دردوره نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری برتاثیر سالیسیلیک اسید برفیزیولوژی پس ازبرداشت میوه ها و سبزی ها دردوره نگهداری :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
درحال حاضرروشهای مختلفی برای جلوگیری ازفاسد شدن میوه ها و سبزیها و افزایش عمرانبارمانی آنها پس ازبرداشت بکارگرفته یمشود ازجمله این روشها میتوان به انبار کردن دردمای پایین و بالا نگهداری دراتمسفر کنترل شده و استفاده ازموادشیمیایی اشاره کرد باتوجه به اثرات سوء نگهدارنده های شیمیایی برای مصرف کنندگان درسالهای اخیر مطالعات زیادی درزمینه یافتن نگهدارنده های طبیعی صورت گرفته است ازجمله ترکیبات طبیعی که میتوانند جایگزین موادشیمیایی شوند موادتنظیم کننده رشد گیاهی عصاره ها و اسانسهای گیاهی می باشند درهمین راستا دراین مقاله مروری برتاثیر سالیسیلیک اسید به عنوان یک ماده تنظیم کننده رشدگیاهی برافزایش عمرانبارمانی و کیفیت و کمیت میوه ها و سبزیهای تازه ارزیابی میشود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.