مقاله مروری برویژگیهای آنتی اکسیدان ها درغذاهای ارگانیک و سلامت بدن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری برویژگیهای آنتی اکسیدان ها درغذاهای ارگانیک و سلامت بدن دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری برویژگیهای آنتی اکسیدان ها درغذاهای ارگانیک و سلامت بدن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری برویژگیهای آنتی اکسیدان ها درغذاهای ارگانیک و سلامت بدن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری برویژگیهای آنتی اکسیدان ها درغذاهای ارگانیک و سلامت بدن :

تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
دراین مقاله به بررسی ویژگیهای انتی اکسیدان ها درغذاهای ارگانیک و سلامت بدن پرداخته شدها ست غذاهای ارگانیک به غذاهایی اطلاق میگردد که بدون استفاده ازافت کش ها و علف کشهای مصنوعی و ارگانیسم های اصلاح شده ژنتیک تولید شده باشند با پیشرفت علم و تکنولوژی و گسترش شهرنشینی اسایش درجوامع افزایش می یابد ولی خود این تکنولوژی باعث پیدایش مشکلات سلامتی خواهد شد که زندگی بشر را تهدید می کند استفاده ازکودهای شیمیایی درکشاورزی سموم دفع آفات نباتی شوینده های مختلف خانگی و صنعتی آلودگی هوا و دیگر تهدیدات سلامتی امروزه بصورت مستقیم توانسته است سلامت انسان را با مکانیسمهای مختلفی تهدید نماید یکی ازمهمترین مکانیسمهای بیماریزا دراین میان افزایش استرس اکسیداتیو است استرس اکسیداتیو وجود مواد رادیکال ازاد یا اکسیژن جفت نشده است است که با اکسید کردن درشت مولکولهای بدن ازقبیل چ ربی های موجود درLDL و اسیدهای نوکلئیک میتوانند به ترتیب باعث پیدایش بیماریهای قلبی عروقی و سرطان شوند دراین مقاله ازچندجنبه به این تعادل اکسیدان – انتی اکسیدان، توجه خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.