مقاله کانهزایی طلای زهآباد، نمونهای از ذخایر اپیترمال مرتبط با ماگماتیسم پتاسیم بالا در محیط کشش پس از فرورانش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کانهزایی طلای زهآباد، نمونهای از ذخایر اپیترمال مرتبط با ماگماتیسم پتاسیم بالا در محیط کشش پس از فرورانش دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کانهزایی طلای زهآباد، نمونهای از ذخایر اپیترمال مرتبط با ماگماتیسم پتاسیم بالا در محیط کشش پس از فرورانش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کانهزایی طلای زهآباد، نمونهای از ذخایر اپیترمال مرتبط با ماگماتیسم پتاسیم بالا در محیط کشش پس از فرورانش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کانهزایی طلای زهآباد، نمونهای از ذخایر اپیترمال مرتبط با ماگماتیسم پتاسیم بالا در محیط کشش پس از فرورانش :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
کانسار سرب- روی- مس- طلا- نقره زهآباد در کوههای طارم واقع است. کانهزایی در این کانسار با ژئومتری رگهای برشی شامل کانیهای گالن و اسفالریت، کالکوپیریت، پیریت، تتراهدریت، طلای آزاد، آرسنوپیریت و یا پیریت آرسنیکدار و انواع مختلفی از کانیهای سولفوسالتی است. این رگهها، ولکانیکهای سازند معادل کرج و استوکهای گابرویی پتاسیم بالا که در محیط کششی پس از تصادم تشکیل شدهاند را قطع میکنند. گابروی فوق حاوی انکلاوهایی از گرانیت کالکآلکالن متعلق به محیط پشت قوس میباشد. نظر به بریده شدن گابرو بوسیله رگه کانهدار و با توجه به مطالعات پیشین و بررسیهای صحرایی و آزمایشگاهی، کانسار چندفلزی زهآباد به عنوان کانسار طلای مرتبط با تودههای نفوذی پتاسیم بالا که در محیط کشش پس از تصادم تشکیل شده است، معرفی میگردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.