مقاله مطالعهی اثر دمای کلسینه بر روی خواص ساختاری نانو ذرات دی اکسید تیتانیوم سنتز شده به روش سل ژل جهت استفاده در بستهبندی صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعهی اثر دمای کلسینه بر روی خواص ساختاری نانو ذرات دی اکسید تیتانیوم سنتز شده به روش سل ژل جهت استفاده در بستهبندی صنایع غذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعهی اثر دمای کلسینه بر روی خواص ساختاری نانو ذرات دی اکسید تیتانیوم سنتز شده به روش سل ژل جهت استفاده در بستهبندی صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعهی اثر دمای کلسینه بر روی خواص ساختاری نانو ذرات دی اکسید تیتانیوم سنتز شده به روش سل ژل جهت استفاده در بستهبندی صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعهی اثر دمای کلسینه بر روی خواص ساختاری نانو ذرات دی اکسید تیتانیوم سنتز شده به روش سل ژل جهت استفاده در بستهبندی صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
در این تحقیق ، نانوذرات دی اکسید تیتانیوم به روش سل ژل پس از بازپخت در دماهای – c ،۴۴۴ c 044 ، c 044 تهیه گردید. و اثر دماهای کلسینهی فوق بوسیلهی آنالیز اشعهی X ، طیفگیری FTIR ، دستگاه اسپکتروفوتومتر UV-Vis و میکروسکوپ STM مورد بررسی قرار گرفت، و در نهایت دمای مناسب جهت تهیهی نانوپودر استفاده شده در مواد بستهبندی صنایع غذایی تعیین گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.