مقاله معرفی اگزوپلی ساکاریدها و بهبود کیفیت موادغذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله معرفی اگزوپلی ساکاریدها و بهبود کیفیت موادغذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله معرفی اگزوپلی ساکاریدها و بهبود کیفیت موادغذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معرفی اگزوپلی ساکاریدها و بهبود کیفیت موادغذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله معرفی اگزوپلی ساکاریدها و بهبود کیفیت موادغذایی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
اگزوپلی ساکاریدها EPS پلیمرهایی با زنجیره بلند و وزن مولکولی بالا هستند که درآب حل شده و یا پخش میگردند وباعث ژله ای شدن و قوام موادغذایی میگردد ازکاربردهای این ماده میتوان به اثرامولسیفایری پایدار کنندگی سوسپانسیون کنترل کریستالیزاسیون ممانعت ازسینرسیس انکپسولاسیون تشکیل فیلم و بهبود کیفیت درپنیر اشاهر کرد اگزوپلی ساکاریدها ازلحاظ نوع میکروارگانیسم تولید کننده به دو دسته تقسیم بندی می کنند که شامل اگزوپلی ساکاریدهای تولیدی به وسیله باکتریهای اسید لاکتیک LAB و اگزوپلی ساکاریدهای تولیدی به وسیله سایر میکروارگانیسم ها است تولید اگزوپلی ساکاریدها ازاسید لاکتیک باکتریها درسالهای اخیر بدلیل نقش آنها دررئولوژی و بافت موادغذایی مورد توجه زیادی قرارگرفته است این میکروارگانیسم میکروفلور سودمندی را درناحیه رودها ی فراهم می کند پروبیوتیک اند قادر به سنتز اگزوپلی ساکاریدها بوده و باعث تولید محصول بهداشتی با قابلیت نگهداری بالا وعطروطعم مناسب میشود. یکی ازمهمترین کاربرد اگزوپلی ساکاریدهای میکروبی بهبود بافت درتولید صنعتی ماست کاهش اب اندازی می باشد بنابراین استفاده ازاستارتر های تولید کننده اگزوپلی ساکاریدها میتواند جایگزین مناسبی برای قوام دهنده ها درتولید ماست به شمار آید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.