مقاله اصلاح نانولوله های کربنی با روش پلاسمای غیرتعادلی و استفاده از آنها برای حذف یون استرانسیم از محیط آبی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اصلاح نانولوله های کربنی با روش پلاسمای غیرتعادلی و استفاده از آنها برای حذف یون استرانسیم از محیط آبی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اصلاح نانولوله های کربنی با روش پلاسمای غیرتعادلی و استفاده از آنها برای حذف یون استرانسیم از محیط آبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اصلاح نانولوله های کربنی با روش پلاسمای غیرتعادلی و استفاده از آنها برای حذف یون استرانسیم از محیط آبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اصلاح نانولوله های کربنی با روش پلاسمای غیرتعادلی و استفاده از آنها برای حذف یون استرانسیم از محیط آبی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
نانولوله های کربنی چند دیواره در حضور ترکیبی از گاز های حامل بی اثر (گاز تشکیل دهنده پلاسما) و گازهای واکنش گردر راکتور پلاسمای با مانع دی الکتریک در دمای اتاق و فشار جو عامل دار شده اند. در تحقیق حاضر از گازهای بی اثرآرگون و هلیم به عنوان گازهای حامل و گازهای هوا و نیتروژن به عنوان گازهای واکنشگر مورد استفاده قرار گرفتند. از آنجا که عامل دار کردن نانولوله های کربنی چند دیواره با موفقیت صورت پذیرفت، مشخص گردید که کیفیت گروه های عاملی روی سطح نانولوله های کربنی چند دیواره وقتی که از گاز واکنش گر هوا استفاده می شود، بیشترین میزان می باشد.حضور هوا سبب افزایش واکنش پذیری پلاسما شده، که منجر به افزایش میزان گروه های عاملی روی سطح نانولوله های کربنی چند دیواره می گردد. همچنین تاثیر مهمترین متغیرهای تشکیل پلاسما، شامل توان منبع تغذیه در محدوده ۳ تا ۳۰ وات، شکل و هندسه راکتور از نوع سوپاپی و استوانه ای، نوع گاز حامل و گاز واکنشگر با نرخ جریان کل گاز ورودی راکتور کمتر از ۶۰ میلی لیتر بر دقیقه، بر میزان عامل دار شدن نانولوله های کربنی چند دیواره بررسی شدند. علاوه بر این تاثیرpH محلول و زمان جذب بر میزان جذب یون های فلزاسترانسیم در طیف ۴۲۱ نانومتر اندازه گیری شد. در این تحقیق هدف از عامل دار کردن نانولوله های کربنی چند دیواره، حذف یون های فلزی است که فلز استرانسیم مورد آزمایش قرار گرفته شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.