مقاله افزایش خواص ضدمیکروبی کیتوسان با استفاده ازتخریب پرتوئی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله افزایش خواص ضدمیکروبی کیتوسان با استفاده ازتخریب پرتوئی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله افزایش خواص ضدمیکروبی کیتوسان با استفاده ازتخریب پرتوئی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله افزایش خواص ضدمیکروبی کیتوسان با استفاده ازتخریب پرتوئی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله افزایش خواص ضدمیکروبی کیتوسان با استفاده ازتخریب پرتوئی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
کیتوسان یک پلیمرطبیعی است که دارای خواص ضدمیکروبی می باشد تخریب کیتوسان موجب کاهش وزن مولکولی آن شده و خواص ضدمیکروبی این پلیمر را افزایش میدهد دراین تحقیق روش تخریب پرتوئی برای بدست آوردن الیگومرهای کیتوسان جهت ممانعت ازرشدباکتری های اشریشیاکلی E.coli و پکتوباکتریوم کارتووروم pc ازباکتریهای موثردرفسادموادغذایی و میوه ها و سبزیجات مورد استفاده قرارگرفته است برای این منظور کیتوسان درحالت ج امددرمحدوده دزهای kGy10-100 به کمک پرتوگاما پرتودهی شد بررسی تغییرات وزن مولکولی با دز پرتودهی به روش گرانروی سنجی نشان میدهد که با افزایش دزپرتودهی جرم ملکولی کاهش می یابد بطوریکه دردز۱۰۰kGy وزن ملکولی از۴۰۰۰۰۰به ۳۰۰۰۰۰ می رسد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.