مقاله تغییرات فیزیکوشیمیایی و کیفی سوریمی ماهی کاراس Carassius auratus gibelio)طی نگهداری در سردخانه -۱۸ درجه سانتیگراد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تغییرات فیزیکوشیمیایی و کیفی سوریمی ماهی کاراس Carassius auratus gibelio)طی نگهداری در سردخانه -۱۸ درجه سانتیگراد دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تغییرات فیزیکوشیمیایی و کیفی سوریمی ماهی کاراس Carassius auratus gibelio)طی نگهداری در سردخانه -۱۸ درجه سانتیگراد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات فیزیکوشیمیایی و کیفی سوریمی ماهی کاراس Carassius auratus gibelio)طی نگهداری در سردخانه -۱۸ درجه سانتیگراد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تغییرات فیزیکوشیمیایی و کیفی سوریمی ماهی کاراس Carassius auratus gibelio)طی نگهداری در سردخانه -۱۸ درجه سانتیگراد :
تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
هدف ازاین مطالعه بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی و کیفی سوریمی منجمدماهی کاراس Carassius auratus gibelio)درسردخانه ۱۸-درجه سانتیگراد به مدت سه ماه بوده است نتایج نشان داد با افزایش مدت زمان نگهداری سوریمی ماهی کاراس درسردخانه میزان TVB-N پراکسیدورطوبت تحت فشاربطور معنی داری افزایش می یابدP<0.05 بطوریکه میزان TVB-N از۳/۲۳±۶/۰۶درزمان تولید به ۰/۸±۱۴/۴۶پراکسیدازصفربه ۰/۴۵±۱/۲۶ و رطوبت تحتفشاراز۰/۱۴±۳/۳۲به ۰/۳۵±۴/۵۴ درماه سوم نگهداری درسردخانه رسیدند امتیاز کیفی ارزیابی حس قابلیت تا شدن و گاز زدن سوریمی طی مدت نگهداری دارای روند نزولی بودها ست امتیاز کیفی ژل سوریمی ماهی کاراس ازدرجه AA درزمان تولید به درجه D درماه سوم تنزل یافت و امتیاز کیفی سوریمی این ماهی با استفاده ازازمون گاز زدن از ۱/۳۸±۷/۲۷به ۱/۲۷۶±۱/۹۵کاهش یافت نتایج این تحقیق نشان داد به رغم افزایش معنی دارشاخص های TVB-N پراکسید و رطوبت تحت فشاروکاهش امتیاز کیفی ارزیابی حسی قابلیت تا شدن و گاز زدن طی سه ماه نگهداری درسردخانه سوریمی تولیدی هنوز با حدمجاز فاصله داشته و قابل پذیرش و استفاده خواهد بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.