مقاله تهیه و ارزیابی فیلم های نشاسته سیب زمینی ترکیب با ژلاتین گاوی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تهیه و ارزیابی فیلم های نشاسته سیب زمینی ترکیب با ژلاتین گاوی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تهیه و ارزیابی فیلم های نشاسته سیب زمینی ترکیب با ژلاتین گاوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه و ارزیابی فیلم های نشاسته سیب زمینی ترکیب با ژلاتین گاوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تهیه و ارزیابی فیلم های نشاسته سیب زمینی ترکیب با ژلاتین گاوی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
درحال حاضرگرایش روبه رشد استفاده ازمواددوستدار محیط زیست با هدف جایگزینی مواد تخریب پذیر درنتیجه سبب کاهش الودگی محیطی که نتیجه مقدار زیاد ضایعات پلاستیکی است میشود مواددوستدار محیط زیست با کاربردهایی دربخش کشاورزی ساختمان صنایع غذایی هدف اصلی بسیاری ازمحققین است پلاستیکهای سنتزی مشتق شده نفتی درحال جایگزینی به وسیله پلیمرهای طبیعی زیست تخریب پذیر که ازمنابع طبیعی استخراج میشوند ازقبیل نشاسته سلولز پلی کربولاکتیک هستند که عمدتا درتولید پلاستیکهای زیستی برای بسته بندی کاربرد دارند هدف ازاین مطالعه بررسی تهیه فیلمهای نشاسته ای ترکیب شده با ژلاتین گاوی به منظور استفاده دربسته بنید موادغذایی به جای کاربرد اولیه غیرقابل تجزیه و بازیافت میشود بدین منظور ژلاتین گاوی درغلظت های ۵و۱۰و۱۵درصد و پلاستی سایزر ۴۰درصد به نشاسته سیب زمینی اضافه شد دراین مطالعه ازمونهای فیزیکوشیمیایی نظیر میزان جذب آب عبوردهی نسبت به بخار آب و حلالیت درآب فیلم ها مورد بررسی قرارگرفت نتایج بدست آمده نشان داد که غلظت ژلاتین گاوی درمحدوده بررسی اثرمعنی داری p< 0/05) روی مزان جذب آب عبوردهی نسبت به بخار آب و حلالیت دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.