مقاله ارزیابی اثرات تغییر اقلیم بر رواناب حوضه بار و طاغان نیشابور با استفاده از برونداد مدل گردش عمومی جو (HadCM3)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثرات تغییر اقلیم بر رواناب حوضه بار و طاغان نیشابور با استفاده از برونداد مدل گردش عمومی جو (HadCM3) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثرات تغییر اقلیم بر رواناب حوضه بار و طاغان نیشابور با استفاده از برونداد مدل گردش عمومی جو (HadCM3)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثرات تغییر اقلیم بر رواناب حوضه بار و طاغان نیشابور با استفاده از برونداد مدل گردش عمومی جو (HadCM3)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثرات تغییر اقلیم بر رواناب حوضه بار و طاغان نیشابور با استفاده از برونداد مدل گردش عمومی جو (HadCM3) :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
قرن بیست و یکم با معضل های زیست محیطی زیادی روبرو است که یکی از این معضل ها تغییرات اقلیمی است. تغییر اقلیم بر روی وقایع حدی از جمله سیلاب و خشکسالی اثر می گذارد. بنابراین به منظور برنامه ریزی و مدیریت بهینه منابع آب نیاز به شناخت دقیق تر این پدیده داریم. از جمله مهم ترین پارامترهای اثرگذار بر نحوه ی کنترل و مدیریت منابع محدود آبی پارامترهای هواشناسی از جمله دما و بارش می باشد. در تحقیق حاضر تلاش شده است که با استفاده از ریزمقیاس نمایی مدل گردش عمومی جو (HadCM3)، تحت سناریوهای A2 و B2 به پیش بینی دما و بارش در حوضه رودخانه بار و طاغان نیشابور در یک دوره آماری سی ساله (۴۰-۲۰۱۱) در سه ایستگاه طاغان، اریه و عیش آباد بپردازیم. به منظور ریزمقیاس نمایی آماری از مدل SDSM بهره برده شده است. نتایج تحقیق نشانگر افزایش دما و کاهش بارندگی تحت دو سناریوی A2 و B2 در میانگین سالانه دوره مورد نظر در مقایسه با دوره پایه (۱۹۷۱-۲۰۰۰) می باشد. مقدار کاهش رواناب در حوضه آبریز بار تحت دوسناریو A2 و B2 به ترتیب برابر ۱۹/۶۸ و ۱۸/۸۴ درصد و برای حوضه آبریز طاغان برابر ۲۵/۹ درصد و ۲۹/۲ درصد محاسبه شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.