مقاله روشهای نوین کاهش آکریلامید درمحصولات فراوری شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله روشهای نوین کاهش آکریلامید درمحصولات فراوری شده دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روشهای نوین کاهش آکریلامید درمحصولات فراوری شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روشهای نوین کاهش آکریلامید درمحصولات فراوری شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روشهای نوین کاهش آکریلامید درمحصولات فراوری شده :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
این یافته که غذا مهمترین منبع دریافت اکریلامید برای انسان است نگرانی وسیعی را درسطح بین المللی به دنبال داشت نتایج بررسی های انجام شده درزمینه مقدار اکریلامید موجوددرغذاهای مختلف توسط Fda و سازمان های غذایی چندین کشور مشخص کرد که بیشترین مقدار اکریلامید درمحصولات سرخ شده تشکیل میشود باتوجه به حداکثر تشکیل اکریلامید درمحصولات سرخ شده و بالا بودن مصرف این محصولات درکشور هدف ازگرداوری این مقاله استفاده ازروشهای مختلفی چون پوشش دهی با استفاده ازهیدروکلوئیدهای مختلف اثرآنتی اکسیدانها اثرافزودنی ها اثرپیش تیمارها و بهینه سازی شرایط فرایند میب اشد که میتوان میزان اکریلامید را به حداقل خود رساند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.