مقاله بررسی نقش نانوکامپوزیت نقره به عنوان نگهدارنده در بستهبندی مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نقش نانوکامپوزیت نقره به عنوان نگهدارنده در بستهبندی مواد غذایی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نقش نانوکامپوزیت نقره به عنوان نگهدارنده در بستهبندی مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نقش نانوکامپوزیت نقره به عنوان نگهدارنده در بستهبندی مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نقش نانوکامپوزیت نقره به عنوان نگهدارنده در بستهبندی مواد غذایی :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
بسته بندی مواد غذایی می تواند به کنترل رشد میکروبهای فسادزا و بیماریزا در آن کمک کند. مواد زیادی به این منظور مورد بررسی قرار گرفته اند و نانوکامپوزیتهای نقره یکی از موارد جذاب میباشد.این مقاله به بررسی تاثیر نانوذرات نقره به تنهایی و در ترکیب با سایر مواد بسته بندی بر روی باکتریها و قارچهای بیماریزا پرداخته است. در این مقاله مشخص شد که نانو ذرات نقره نقش به سزایی در مهار رشد باکتریهای acidoterrestris و E.coli و Bacillus subtilis و سه گونه S. aureus و Candida و Penicillium و Aspergillus و Rhizopus و Enterobacter و Marinobacter دارد. این مطالعه نشان داد که استفاده از مواد بستهبندی نانوکامپوزیتهای حاوی نانوذرات نقره،از طریق ممانعت از رشد باکتریهای بیماریزای غذایی، یک رویکرد جدید برای حفظ و گسترش عمر مفید مواد غذایی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.