مقاله شناسایی ترکیبات شیمیایی و بررسی خواص ضد باکتری اسانس گیاه Marrubium duabense Murata در استان خراسان شمالی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی ترکیبات شیمیایی و بررسی خواص ضد باکتری اسانس گیاه Marrubium duabense Murata در استان خراسان شمالی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی ترکیبات شیمیایی و بررسی خواص ضد باکتری اسانس گیاه Marrubium duabense Murata در استان خراسان شمالی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی ترکیبات شیمیایی و بررسی خواص ضد باکتری اسانس گیاه Marrubium duabense Murata در استان خراسان شمالی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی ترکیبات شیمیایی و بررسی خواص ضد باکتری اسانس گیاه Marrubium duabense Murata در استان خراسان شمالی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
درمان ضدباکتریایی ازطریق موادشیمیایی با بروز مقاومت های دارویی همراه بودها ست بنابراین بررسی برروی عوامل ضدباکتریایی جدید جهت مقابله با سویه های مقاوم ضروری به نظر می رسد باتوجه به رویکرد مجدد به گیاهان دارویی بادرنظر داشتن اثرات ضدمیکروبی مناسب گونه ای ازجنس فراسیون با نام Marrubium duabense Murata ازتیره نعناع که تابحال هیچ گونه گزارشی ازترکیبات شیمیایی وخواص ضدباکتریایی آن درمجلات معتبر علمی مشاهده نگردیده است انتخاب شده و مورد بررسی قرارگرفت دراین تحقیق علاوه برشناسایی ترکیبات شیمیایی موجود دراسانس اثرضدباکتریایی اسانس نیز برروی باکتریهای گرم مثبت گرم منفی و بی هوازی مورد بررسی قرارگرفته است سرشاخه های گلدار نمونه موردنظر ازمنطقه پارک ملی سالوک دراستان خراسان شمالی جمع اوری گردید و پس ازخشک شدندردمای محیط با روش تقطیر با بخار آب اسانس گیری شد اسانس بصورت یک لایه روغنی زردروشن با بازده ۰/۱ درصد بدست آمد ترکیبهایموجود دراسانس با دستگاه گاز کروماتوگراف متصل شده به طیف سنج جرمی GC/MS مورد بررسی قرارگرفت ارزیابی اثرات ضدمیکروبی اسانس نیز براساس اندازه گیری قطرهاله های عدم رشد به روش دیسک دیفیوژن صورت گرفت چهارده ترکیب دراسانس گیاه M. duabense که هشتادوشش درصد اسانس را تشکیل میداد شناسایی گردید و بی سیکلوجرماکرن ۱۷/۱درصد ترانس کایوفیلن ۱۵/۸درصد و بتاالمن ۱۳/۹درصد به ترتیب بالاترین درصد اسانس را به خوداختصاص دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.