مقاله تأثیر عصاره های زیست فعال گیاهان بر ویژگی های بیوپلیمرهای خوراکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر عصاره های زیست فعال گیاهان بر ویژگی های بیوپلیمرهای خوراکی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر عصاره های زیست فعال گیاهان بر ویژگی های بیوپلیمرهای خوراکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر عصاره های زیست فعال گیاهان بر ویژگی های بیوپلیمرهای خوراکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر عصاره های زیست فعال گیاهان بر ویژگی های بیوپلیمرهای خوراکی :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
بسته بندی فعال مقوله رو به رشدی است که علاوه بر دستاوردهای سلامت افزایی، ماندگاری فراورده بسته بندی شده را نیز ارتقاء می بخشد. به کارگیری ترکیبات زیست فعال طبیعی موجود در عصاره گیاهان در تولید بیوپلیمرهای خوراکی، دریچه جدیدی برای ورود به حیطه بسته بندی فعال به شمار می رود. استفاده از این ترکیبات در فیلم های بسته بندی موجب بهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، خ واص ممانعتی، ضدمیکروبی و ضداکسایشی آنها می گردد. در این میان استفاده از فناوری های نوینی همچون نانو و انکپسولاسیون، به رفع چالش پیش رو در این زمینه کمک می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.