مقاله شناسایی ترکیبات شیمیایی و بررسی خواص ضد باکتری اسانس مریم گلی سفید یا قوچانیsalvia chloroleuca rech.f.&allen


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی ترکیبات شیمیایی و بررسی خواص ضد باکتری اسانس مریم گلی سفید یا قوچانیsalvia chloroleuca rech.f.&allen دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی ترکیبات شیمیایی و بررسی خواص ضد باکتری اسانس مریم گلی سفید یا قوچانیsalvia chloroleuca rech.f.&allen  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی ترکیبات شیمیایی و بررسی خواص ضد باکتری اسانس مریم گلی سفید یا قوچانیsalvia chloroleuca rech.f.&allen،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی ترکیبات شیمیایی و بررسی خواص ضد باکتری اسانس مریم گلی سفید یا قوچانیsalvia chloroleuca rech.f.&allen :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
مریم گلی گیاهی است متعلق به خانواده نعناعیان که ازروزگارقدیم درمجموعه گیاهان دارویی مورد توجه خاص بوده است و امروزه اسانس گونه های مختلف آن درصنایع داروسازی عطرسازی و فراورده های ارایشی بهداشتی و نیز بهعنوان طعم دهنده درصنایع غذایی و نوشیدنی کاربردهای مهمی دارد دراین تحقیق علاوه برمقایسه درصد ترکیبات شیمیایی شناسایی شده دراسانس گیاه با سایر مناطق تاثیر ضدباکتریایی اسانس نیز برروی باکتریهای گرم مثبت گرم منفی و بیهوازی مورد بررسی قرارگرفت ابتدا گیاهان پس ازخشک شدن دردمای محیط با روش تقطیر با بخار آب اسانس گیری شد اسانس با بازده ۰/۴ درصد بدست آمده ترکیبهای موجود دراسانس با دستگاه گازکروماتوگراف متصل شدهب ه طیف سنج جرمی GC/MS مورد بررسی قرارگرفت سپس اثرات ضدمیکروبی اسانسها به وسیله دیسکهای کاغذی مخصوص به محیط کشت باکتری انتقال یافته و پس ازمدت معمول اندازه گیری هاله عدم رشد میزان اثراسانس را نشان داد ۱۵ترکیب دراسانس گیاه S. chloroleuca شناسایی شده که ۹۱درصد انسانس را تشکیل میدهد و به ترتیب جرماکرن دی ۲۱/۹۹درصد اسپاتولنول ۱۹/۲۷درصد بی سیکلوجرماکرن ۱۷/۴۵درصد بتا کاریوفیلن ۹/۴۷درصد و ارومادندرین ۶/۴۹درصد بالاترین درصد اسانس را به خود اختصاص داده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.