مقاله ارزیابی میزان تغییر اقلیم در جنوب شرق کشور با استفاده از مدل های سه بعدی گردش عمومی جو (مطالعه موردی: ایستگاه زاهدان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی میزان تغییر اقلیم در جنوب شرق کشور با استفاده از مدل های سه بعدی گردش عمومی جو (مطالعه موردی: ایستگاه زاهدان) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی میزان تغییر اقلیم در جنوب شرق کشور با استفاده از مدل های سه بعدی گردش عمومی جو (مطالعه موردی: ایستگاه زاهدان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی میزان تغییر اقلیم در جنوب شرق کشور با استفاده از مدل های سه بعدی گردش عمومی جو (مطالعه موردی: ایستگاه زاهدان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی میزان تغییر اقلیم در جنوب شرق کشور با استفاده از مدل های سه بعدی گردش عمومی جو (مطالعه موردی: ایستگاه زاهدان) :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
برای بررسی تغییر اقلیم در آینده نیاز به تولید سناریو های اقلیمی می باشد. در حال حاضر معتبر ترین ابزار جهتتولید سناریوهای اقلیمی ، مدل های سه بعدی جفت شده اقیانوس – اتمسفر گردش عمومی جو می باشد. هدفپژوهش حاضر ارزیابی میزان تغییر اقلیم برای ایستگاه زاهدان در جنوب شرق کشور است. با استفاده از داده هایگردش عمومی جو ابتدا سناریوی تغییر اقلیم برای ایستگاه تهیه شده و سپس با استفاده از الگوریتم آماری دادههای گردش عمومی جو بر روی ایستگاه ریز گردانی گردید. در گام بعد اقدام به شبیه سازی مقادیر ورودی مدلبرای دوره گذشته و سپس صحت سنجی مدل در شبیه سازی تغییرات می گردد. پس از صحت سنجی مدل دادههای در مقیاس روزانه برای دوره اقلیمی آینده تا سال ۲۰۳۹ تولید گشته و سپس میزان تغییرات برای ایستگاهارزیابی و تحلیل گردید. نتایج پژوهش نشان داد که توزیع بارش ماهانه برای ایستگاه زاهدان در دوره اقلیمی آیندهبه گونه ای است که به جز در اواخر فصول بهار و تابستان در سایر ماههای سال بارش ماهانه نسبت به دوره گذشتهافزایش می یابد. محاسبات مربوط به تحلیل مولفه های دمایی نشان داد که کمینه دما در فصل زمستان در دورهاقلیمی آینده نسبت به دوره گذشته کاهش خواهد یافت. عنصر بیشینه دما از فوریه تا ژولای بیشینه دما نسبت بهگذشته کاهش و از آگوست تا فوریه افزایش خواهد یافت. تعداد روزهای داغ در دوره اقلیمی آینده نسبت به دورهگذشته همانند سایر ایستگاههای مورد مطالعه در طول سال افزایش خواهد یافت. روند تعداد روزهای یخبندان درایستگاه به گونه ای است که در فصل زمستان افزایشی و در فصل پاییز کاهشی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.