مقاله عصاره هویج و چغندر لبو به عنوان افزودنی طبیعی در شیر پاستوریزه گاو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله عصاره هویج و چغندر لبو به عنوان افزودنی طبیعی در شیر پاستوریزه گاو دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله عصاره هویج و چغندر لبو به عنوان افزودنی طبیعی در شیر پاستوریزه گاو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عصاره هویج و چغندر لبو به عنوان افزودنی طبیعی در شیر پاستوریزه گاو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله عصاره هویج و چغندر لبو به عنوان افزودنی طبیعی در شیر پاستوریزه گاو :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
دراین پژوهش با استفاده ازعصاره هویج و چغندرلبو به عنوان افزودنی طبیعی درشیرپاستوریزه گاو امکان سنجی افزایش ارزش تغذیه ای بدست اوردن طعم و رنگ جدید مطلوب دریک فرمولاسیون پایدار بررسی و ازمون شد افزودن این عصاره ها باعث تغییر رنگ طعم و ارزش تغذیه شیر شده که درتمام موارد این تغییرات مطلوب و مورد تایید تست پنل قرارگرفت افزودن عصاره ترکیبی به شیر تاثیری برماندگاری آن نداشته و فرمولاسیون ثابت و پایدار بدست آمد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.