مقاله اصلاح ضریب گیاهی گندم در محدوده بجنورد و برآورد نیاز آبی گیاه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اصلاح ضریب گیاهی گندم در محدوده بجنورد و برآورد نیاز آبی گیاه دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اصلاح ضریب گیاهی گندم در محدوده بجنورد و برآورد نیاز آبی گیاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اصلاح ضریب گیاهی گندم در محدوده بجنورد و برآورد نیاز آبی گیاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اصلاح ضریب گیاهی گندم در محدوده بجنورد و برآورد نیاز آبی گیاه :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
محدود بودن منابع آب در کشور و نیاز رو به افزایش بخصوص در بخش کشاورزی ایجاب می کند که استفاده از این منبعحیاتی در کلیه زمینه های مصرف به درستی انجام شود. در سالهای اخیر به منظور افزایش بهره وری در تولید محصولاتکشاورزی و بالا بردن سطح زیرکشت، محل مصرف جدیدی برای مصرف آب بوجود آمده است. از این رو تعیین میزان آب موردنیاز گیاهان، از اولین و مهمترین اطلاعات مورد نیاز برای کشت و کار است. در این مطالعه سعی شده است ضریب گیاهی یک جزئی محصول گندم با استفاده از روش پیشنهاد شده مجله FAO56 برای دو حالت درجه-روز- رشد و طول دوره رشد پیشنهادی بر اساس اطلاعات هواشناسی شهر بجنورد و نوع خاک اصلاح گردد. در این راستا ابتدا تاریخ کشت محصول گندم در ۱۵ خرداد ماه در نظر گرفته شد و سپس برای محاسبه تبخیر و تعرق مرجع روزانه، اطلاعات ایستگاه سینوپتیک شهر بجنوردگردآوری گردید و با استفاده روش فائو پنمن- مانتیث تبخیر و تعرق مرجع محاسبه گردید. نتایج مطالعه نشان داده که پس از اصلاح ضریب گیاهی گندم طول دوره رشد نسبت به طول دوره رشد پیشنهاد شده فائو به مقدار ۳ روز کاهش یافته است و به سبب آن مقدار آب مورد نیاز در طول دوره رشد برای شهربجنورد ۲/۷ میلیمتر کاهش داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.