مقاله فرمولاسیون نوشیدنی جدید برپایه سبوس برنج
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله فرمولاسیون نوشیدنی جدید برپایه سبوس برنج دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله فرمولاسیون نوشیدنی جدید برپایه سبوس برنج کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فرمولاسیون نوشیدنی جدید برپایه سبوس برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله فرمولاسیون نوشیدنی جدید برپایه سبوس برنج :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
سبوس برنج منبع غنی ازآنتی اکسیدانهای طبیعی است که توان تجزیه رادیکالهای ازاد را دارد عصاره محلول سبوس برنج حاوی پروتئین ها ۳۸/۱درصد درفرم پپتید و اسیدهای امینه ازاد دارای محتوای ۶درصد ازاسیدهایامینه گوگرددار چربی ۳۰درصد اسید اولئیک و لینولئیک به عنوان اجزای اصلی آن می باشد و ۱/۲ میلی گرم /گرم – oryzanol و کربوهیدرات ها ۱۴/۲درصد عمدتا شامل کربوهیدراتهای است که به آرامی جذب میشوند است مطالعات اولیه برای استفاده از عصاره برنج به عنوان یک غذای کاربردی برا یدرمان و پیشگیری بیماری سرطان درارتباط با جلوگیری ازگسترش غیرطبیعی سلولها صورت گرفته است می توان با استفاده ازعصاره سبوس برنج و عسل نوشیدنی جدیدی را تهیه شد این نوشیدنی به عنوان یک منبع پروتئین گیاهی م یتواند جایگزین موادغذایی با پروتئین حیوانی باشد سبوس برنج یکی ازمحصولاتی است که میتواند برای سلامتی مهم باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.