مقاله فرمولاسیون نوشیدنی جدید برپایه سبوس برنج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فرمولاسیون نوشیدنی جدید برپایه سبوس برنج دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فرمولاسیون نوشیدنی جدید برپایه سبوس برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فرمولاسیون نوشیدنی جدید برپایه سبوس برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فرمولاسیون نوشیدنی جدید برپایه سبوس برنج :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
سبوس برنج منبع غنی ازآنتی اکسیدانهای طبیعی است که توان تجزیه رادیکالهای ازاد را دارد عصاره محلول سبوس برنج حاوی پروتئین ها ۳۸/۱درصد درفرم پپتید و اسیدهای امینه ازاد دارای محتوای ۶درصد ازاسیدهایامینه گوگرددار چربی ۳۰درصد اسید اولئیک و لینولئیک به عنوان اجزای اصلی آن می باشد و ۱/۲ میلی گرم /گرم – oryzanol و کربوهیدرات ها ۱۴/۲درصد عمدتا شامل کربوهیدراتهای است که به آرامی جذب میشوند است مطالعات اولیه برای استفاده از عصاره برنج به عنوان یک غذای کاربردی برا یدرمان و پیشگیری بیماری سرطان درارتباط با جلوگیری ازگسترش غیرطبیعی سلولها صورت گرفته است می توان با استفاده ازعصاره سبوس برنج و عسل نوشیدنی جدیدی را تهیه شد این نوشیدنی به عنوان یک منبع پروتئین گیاهی م یتواند جایگزین موادغذایی با پروتئین حیوانی باشد سبوس برنج یکی ازمحصولاتی است که میتواند برای سلامتی مهم باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.