مقاله بقاء حرارتی ویروسهای روده ای بیماریزا درموادغذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بقاء حرارتی ویروسهای روده ای بیماریزا درموادغذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بقاء حرارتی ویروسهای روده ای بیماریزا درموادغذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بقاء حرارتی ویروسهای روده ای بیماریزا درموادغذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بقاء حرارتی ویروسهای روده ای بیماریزا درموادغذایی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
افراد الوده به وسیله دفع موادزاید بدنشان میتوانند ویروسهای روده ای بیماری زا را به محیط منتقل کنند و دوباره با انتقال این ویروس ها به افراد حساس چرخه بیماری تکرار میشود یکی ازمهمترین عوامل انتقال ویروسهای روده ای بیماریزا الودگی موادغذایی با این نوع ویروس ها می باشد مقاله مروری پیش رو به اختصاربرخی ازمطالعات درزمینه بقای ویروس های روده ای درمحیطهای مختلف را گرداوری نموده است براین اساس نقش موادغذایی درانتقال این پاتوژن ها روده ای و بقای نسبتا بالای آنها بیش ازپیش اشکار میگردد ازطرف دیگر لزوم تحقیقات هدفمند درباره بقای برخی ویروس های بیماریزا درموادغذایی نوروویروس مشخص می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.