مقاله بهینه سازی استخراج آنتوسیانین ها ازمیوه ی ولیک سیاه (Crataegus elbursensis) توسط فناوری اولتراسوند به کمک روش سطح پاسخ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی استخراج آنتوسیانین ها ازمیوه ی ولیک سیاه (Crataegus elbursensis) توسط فناوری اولتراسوند به کمک روش سطح پاسخ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی استخراج آنتوسیانین ها ازمیوه ی ولیک سیاه (Crataegus elbursensis) توسط فناوری اولتراسوند به کمک روش سطح پاسخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی استخراج آنتوسیانین ها ازمیوه ی ولیک سیاه (Crataegus elbursensis) توسط فناوری اولتراسوند به کمک روش سطح پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی استخراج آنتوسیانین ها ازمیوه ی ولیک سیاه (Crataegus elbursensis) توسط فناوری اولتراسوند به کمک روش سطح پاسخ :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
ولیک گیاهی است که قرن ها برای درمان انواع بیماریها خصوصا بیماریهای قلبی عروقی استفاده میشده است و شامل ترکیباتی ازقبیل کوئرستین روتین و پروآنتوسیانینها است و نیز دارای فعالیت انتی اکسیدانی می باشد درکشور ما درخت ولیک توزیع گسترده ای درنواحی مختلف غرب شمال و شمال غرب دارد اما این میوه با وجود داشتن آنتوسیانین ها و خاصیت های زیاد آن متاسفانه مطالعه چندانی روی آن صورت نگرفته و کاربرد خاصی نداشته ودرجنگل بدون استفاده بهدر می رود هدف ازاین پژوهش تتیعین بیشینه استخراج آنتوسیانین ها ازمیوه ی ولیک سیاه توسط امواج فراصوت بود دراین پژوهش بهینه سازی فرایند استخراج انتوسیانین ها توسط فناوری اولتراسوند در۲فاکتور و سه سطح که شامل ۱۳ازمون است توسط روش سطح پاسخ انجام شد برای بهینه سازی فرایند درازمونها دوفاکتور زمان ۱۰و۲۰و۳۰ دقیقه و دما ۶۵و۵۵و۴۵درجه سانتیگراد موردب ررسی قرارگرفت نتایج حاصل ازانالیز اماری جهت تعیین حالت بهینه ازمون حاکی ازآن بود که شرایط بهینه زمان ۲۹/۸۵دقیقه و دما ۶۴/۸۶درجه سانیتگراد می باشد. باتوجه به نتایج بهینهس ازی مقدار غلظت انتوسیانین درنقطه بهینه برابر با ۱/۳۸۴۲۶میلیگرم در۱۰۰ میلی لیتر عصاره گزارش شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.