مقاله بررسی وضعیت خشکسالی استان کهگیلویه و بویراحمد بر اساس شاخص های آماری مطالعه موردی: ایستگاههای دشت روم و چیتاب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی وضعیت خشکسالی استان کهگیلویه و بویراحمد بر اساس شاخص های آماری مطالعه موردی: ایستگاههای دشت روم و چیتاب دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی وضعیت خشکسالی استان کهگیلویه و بویراحمد بر اساس شاخص های آماری مطالعه موردی: ایستگاههای دشت روم و چیتاب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی وضعیت خشکسالی استان کهگیلویه و بویراحمد بر اساس شاخص های آماری مطالعه موردی: ایستگاههای دشت روم و چیتاب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی وضعیت خشکسالی استان کهگیلویه و بویراحمد بر اساس شاخص های آماری مطالعه موردی: ایستگاههای دشت روم و چیتاب :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
خشکسالی از جمله ناهنجاریهای اقلیمی است که بروز آن سبب تأثیرات زیادی در زندگی انسان و سایر جانداران می گردد و معمولاً به سه نوع اقلیمی، هیدرولوژیک و کشاورزی تقسیم می گردد. خشکسالی آب و هوایی ناشی از کمبود بارش می باشد که در صورت تداوم به خشکسالی هیدرولوژیکی و کشاورزی تبدیل می گردد. در این پژوهش خشکسالی اقلیمی مناطق دشت روم و چیتاب واقع در استان کهگیلویه و بویراحمد در بازه زمانی سالانه و با توجه به آمار بارش ۲۱ ساله (۱۳۸۶-۱۳۶۶)، با کارگیری شاخص درصدی از بارش میانگین و شاخص توزیع استاندارد بارش مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصله نشان داد که طی این دوره بر اساس شاخص SPI، ۷ سال خشکسالی با شدتهای متفاوت در هر دو ایستگاه رخ داده است که شدیدترین خشکسالی در هر دو ایستگاه مربوط به سال ۱۳۷۲ با شدت های ۱/۴۹- (دشت روم) و ۱/۶۳- (چیتاب) می باشد. در سال آخر دوره ی آماری نیز هر دو ایستگاه یک خشکسالی نسبتاً شدیدی با شدت های ۱/۵۵- و ۱/۰۱- نشان می دهند همچنین نتایج حاصل از بکارگیری شاخص درصد از بارش نرمال، نشان دهنده وقوع خشکسالی های گوناگون در منطقه با شدتهای متفاوت می باشد. منحنی روند تغییرات بارش و پیش بینی ده ساله آن، بیانگر نرمال بودن مقدار بارش سالانه ایستگاه دت روم و افزایش بارش ایستگاه چیتاب تا سال زراعی ۱۳۹۶ می باشد. نتایج حاصل از این تحقیق می تواند در برنامه ریزی های محیطی و کشاورزی مناطق مورد مطالعه، مورد استفاده برنامه ریزان قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.