مقاله بهینه سازی فرایند تولید پروتئین تک یاخته درکشت ناپیوسته ازقارچ آسپرژیلوس نایجر با روش تاگوچی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی فرایند تولید پروتئین تک یاخته درکشت ناپیوسته ازقارچ آسپرژیلوس نایجر با روش تاگوچی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی فرایند تولید پروتئین تک یاخته درکشت ناپیوسته ازقارچ آسپرژیلوس نایجر با روش تاگوچی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی فرایند تولید پروتئین تک یاخته درکشت ناپیوسته ازقارچ آسپرژیلوس نایجر با روش تاگوچی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی فرایند تولید پروتئین تک یاخته درکشت ناپیوسته ازقارچ آسپرژیلوس نایجر با روش تاگوچی :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
پروتئین تک یاخته به عنوان جایگزینی مناسب برای پروتئین های حیوانی و گیاهی درسالهای اخیر موردتوجه قرارگرفته است دراین تحقیق تولید پروتئین تک یاخته دریک فرایند تخمیر ناپیوسته درحالت غوطه ور با استفاده ازقارچ اسپرژیلوس نایجر مورد بررسی قرارگرفت طراح ازمایشها جهت بهینه سازی محیط کشت با استفاده ازنرم افزار Qualitek 4 وروش تاگوچی اماری انجام شد اثرپارامترهای غلظت گلوکز سولفات منیزیم سولفاتهیدروژن پتاسیم و پ هاش درچهارسطح بررسی شد شرایط بهینه دردمای ۲۷درجه سانتیگراد و سرعت همزدن ۲۰۰دور دردقیقه برای غلظت گلوکز سولفات منیزیم فسفات هیدروژن پتاسیم و پ هاش برای دستیابی به بیشینه وزن خشک سلولی معادل با ۴۵گرم برلیتر به ترتیب برابر با ۷۰و۲و۷گرم برلیتر و ۵بدست آمد سپس تولید پروتئین تک یاخته با شرایط بهینه درازمایشگاه انجام شد میزان تولید محصول دراین شرایط برابر با ۴۲گرم برلیتر بود که ۶درصد با مقدار پیش بینی شده توسط نرم افزار تفاوت داشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.