مقاله بهینه سازی ویژگی های فیزیکو شیمیایی ژلاتین -استخراج شده ازپوست ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchusmykiss)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی ویژگی های فیزیکو شیمیایی ژلاتین -استخراج شده ازپوست ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchusmykiss) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی ویژگی های فیزیکو شیمیایی ژلاتین -استخراج شده ازپوست ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchusmykiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی ویژگی های فیزیکو شیمیایی ژلاتین -استخراج شده ازپوست ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchusmykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی ویژگی های فیزیکو شیمیایی ژلاتین -استخراج شده ازپوست ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchusmykiss) :

تعداد صفحات:۲۶
چکیده:
ویژگی های فیزیکو شیمیایی ژلاتین استخراج شده از پوست ماهی قزل آلای رنگین کمانی (Onchorhynchusmykiss) با استفاده از روش سطح واکنش یا RSM بهینه سازی شد.یک طرح مرکب مرکزی )اصلی( قابل تغییر برای مطالعه ی اثرهمگام , غلظت NaOH (0.01–۰۲۱ N) ،غلظت ) ۰۰ .۰۰ .( اسید استیک و زمان پیش فرایند ) ۰ ۳ ( ساعت روی محصول ،توزیع وزن مولکولی ،مقاومت ژل، – ویسکوزیته و نقطه ی ذوب ژلاتین طراحی شد.مدل های برگشتی برای پیش بینی متغیر ها در نظر گرفته شدنتایج نشان داد غلظت H+ در حین پیش فرایند تاثیر چشمگیری روی توزیعوزن مولکولی، نقطه ی ذوب و قدرت ژل دارد.غلظت OH- تاثیر چشمگیری روی ویسکوزیته و برای استخراج عصاره زمان پیش فرایند فاکتور بحرانی بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.