مقاله پیشزفت های اخیز در فزآی د نهای غشایی بزای تغلیظ عصاره میوه ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پیشزفت های اخیز در فزآی د نهای غشایی بزای تغلیظ عصاره میوه ها دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پیشزفت های اخیز در فزآی د نهای غشایی بزای تغلیظ عصاره میوه ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیشزفت های اخیز در فزآی د نهای غشایی بزای تغلیظ عصاره میوه ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پیشزفت های اخیز در فزآی د نهای غشایی بزای تغلیظ عصاره میوه ها :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
عصاره میوه ها بطور سنتی توسط تبخیر کننده های چندمرحله ای تحت خلا تغلیظ میشوند که درنتیجه آن طعم تازه میوه از بین رفته رنگ آن دچارتغییر شده و طعم پختگی براثرحرارت درآن ایجاد میشود برای جلوگیری ازاین مشکلات ازتغلیظ اسمز معکوس استفاده میگردد با اینکه آن هم نمی تواند تغلیظ را دریک مرحله تا Brix = 25-30 برساند که علت این محدودیت فشاربالای اسمزی ایجادشده می باشد تبخیر برای محصولات استاندارد Brix = 45-56 انجام میگردد تکنولوژیهای پیشرفته مربوط به غشاهای جدید درفرایندهای مهندسی براین محدودیت غلبه کرده است فرایندهای غشایی جدید شامل تقطیرغشایی تقطیراسمزی که هنوز درفرایندهای غشایی جهت افزایش کیفیت محصول و کاهش انرژی مصرفی ناشناخته میباشند دراین مقاله به پیشرفت های اخیر دراستفاده ازفرایندهای غشایی برای تغلیظ عصاره میوه ها بحث خواهیم کرد و توجه عمده روی کاربرد فرایندهای غشایی جدید و سیستم های غشایی یکپارچه می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.