مقاله آنالیزپروتئوم پدیده هتروزیس درمقاومت به سپتوریادرگندم نان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آنالیزپروتئوم پدیده هتروزیس درمقاومت به سپتوریادرگندم نان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آنالیزپروتئوم پدیده هتروزیس درمقاومت به سپتوریادرگندم نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آنالیزپروتئوم پدیده هتروزیس درمقاومت به سپتوریادرگندم نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آنالیزپروتئوم پدیده هتروزیس درمقاومت به سپتوریادرگندم نان :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
برخی صفات درگندم که درهیبرید نسبت به والدبرتر تفاوت معن یداری را نشان میدهند پدیده هتروزیس رابروز می کنند این پدیده توسط ژن ها/پروتئین هایی کنترلمیشوند که شناسایی این ژن ها و پروتئین ها ازدیدگاه ملکولی درپروژه های اصلاح واریته های گندم ازاهمیت بسیاری برخوردار است این تحقیق به منظور بررسی وجود اثرهتروزیس درمقاومت به بیماری سپتوریوز برگ گندم Septoria tritici Rob. Ex Desm درهیبرید ارقام زاگرس و N8118 انجام گرفت بدینمنظور درسال زارعی ۱۳۹۰ ارقام زاگرس والدحساس N8118والد مقاوم و هیبریدحاصل ازآنها درایستگاه تحقیقات کشاورزی گرگان عراقی محله درسه تکرار و درقالب طرح بلوک کامل تصادفی کشت گردیدند مایه زنی مصنوعی ارقام دریک نوبت و به شکل همزمان انجام گرفت قبل ازمایه زنی ازبافت برگ پرچم شاخص مقاومت به قارچ نمونه گیری به عمل امد نمونه گیری بعدی پس ازظهور علائم بیماری برروی برگ پرچم انجام شد جهت بررسی وجود اثرهتروزیس ازانالیز پروتئوم بافت برگ پرچم استفاده گردید و استخراج پروتئین براساس روش TCA/Acetonتغییر یافته انجام شد پروتئین های استخراج شده ازبرگ پرچم دربعداول بوسیله ژلهای IPG باشیب ۱۱-۳:PH 18سانتی مترجداسازی شدند دربعددوم ژلهای اکریل امیدباغلظت ۱۲/۵ درصد استفاده شد نتایج حاصل ازانالیز ژلها نشان داد که ازمیان حدود ۲۸۴ لکه پروتئینی دارایتکرارپذیری حداقل ۱۶لکه پروتئین تغییربیان نشان دادند که ازاین بین تعدادهشت لکه درهیبرید افزایش بیان و هفت لکه کاهش بیان داشتند همچنین حضوریک لکه پروتئینی برروی ژل هیبریدوعدم حضور همان لکه برروی ژلهای والدین احتمال وجودهتروزیس و درپی آن شناسایی ژن های مربوط به این صفات میتوان پدیده هتروزیس را با دیدگاه ملکولی و باتمرکز براکثرصفات زراعی و فیزیولوژیک مرتبط با این پدیده درپروژ] های اصلاح واریته های گندم بطورموثری وارد کرد و بدین صورت منجر به کاهش زمان اصلاح واریته شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.