مقاله تاثیر غنی سازی با ترکیبات خوراکی روی بر رنگ،بافت و ویژگی های حسی کیک اسفنجی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر غنی سازی با ترکیبات خوراکی روی بر رنگ،بافت و ویژگی های حسی کیک اسفنجی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر غنی سازی با ترکیبات خوراکی روی بر رنگ،بافت و ویژگی های حسی کیک اسفنجی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر غنی سازی با ترکیبات خوراکی روی بر رنگ،بافت و ویژگی های حسی کیک اسفنجی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر غنی سازی با ترکیبات خوراکی روی بر رنگ،بافت و ویژگی های حسی کیک اسفنجی :

تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
دراین مطالعه اثرترکیبات روی برویژگیهای رنگ و حسی کیک اسفنجی مورد ارزیابی قرارگرفت اکسید روی و سولفات روی درمقادیر ۱۲۰و۱۶۰و۲۰۰ میلی گرم روی برکیلوگرم ارد به فرمولاسیون کیک اسفنجی اضافه شده و کیکهای غنی شده دربسته بندی سلوفان به مدت یک ماه دردمای محیط ۲۰درجه نگهداری شدند نتایج حاصل ازارزیابی رنگ نشان داد که نمونهه های غنی شده با بیشترین غلظت روی ۲۰۰ میلی گرم روی برکیلوگرم ارد فرمولاسیون ازنظر رنگبا نمونه کنترل تفاوتی نداشته اند ولی تیمارهای غنی شده با ۱۲۰و۱۶۰ میلی گرم روی برکیلوگرم آرد فرمولاسیون با نمونه کنترل ازنظر رنگ پوسته اختلاف داشته ودارای رنگ قهوه ی تری بودند نتایج حاصل ازارزیابی حسی نمونه ها نشان داد که غنی سازی تاثیری بررنگ وبافت و طعم کیک نداشته است ولی نمونه های غنی شده با بیشترین غلظت اکسید روی ازنظر طعم و پذیرش کلی مطلوبیت کمتری داشته اند. داده ها ی بدست امده ازنرم افزار انالیز تصویر نشان داد که نمونه های غنی شده از نظرت خلخل با نمونه کنترل اختلافی نداشته اند. P<0/05

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.