مقاله تاثیر فرایند اولتراسوند بر خصوصیات محصولات لبنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر فرایند اولتراسوند بر خصوصیات محصولات لبنی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر فرایند اولتراسوند بر خصوصیات محصولات لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر فرایند اولتراسوند بر خصوصیات محصولات لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر فرایند اولتراسوند بر خصوصیات محصولات لبنی :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
کاربرد فنآوری اولتراسوند در صنایع غذایی به منظور فرآوری مواد غذایی و همچنین تجزیه و تحلیل مواد غذایی به سرعت در حال گسترش میباشد. استفاده از امواج اولتراسوند در فرآوری مواد غذایی به دو دسته طبقهبندی می-شود. امواج با شدت کم و سطح قدرت پایین و امواج با شدت بالا و سطح قدرت بالا. مزایای استفاده از اولتراسوند عبارتند از کاهش زمان فرآوری، توان عملیاتی بالاتر، مصرف انرژی کمتر و همچنین کاهش اثرات ناشی ازحرارت. اکثر برنامههای کاربردی اولتراسوند به غذاهای مایع نظیر آب میوه، و شیر محدود است. این فنآوری ممکن است به تنهایی یا همراه با روشهای دیگر فرآوری مواد غذایی مورد استفاده قرار گیرد از جمله کاربردهای اولتراسوند در فرآوری مواد غذایی میتوان به غیر فعال سازی میکرو ارگانیسمها و آنزیمها، تولید دیسپرسیونها و امولسیونها، و تسریع واکنشهای شیمیایی اشاره نمود. در این مقاله به بررسی اثرات اولتراسوند بر خصوصیات رئولوژیکی محصولات لبنی و همچنین اثر آن بر روی اجزای شیر نظیر گلبول های چربی پرداخته شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.