مقاله تاثیر کریستاله شدن نرم کننده ها روی خصوصیات ظاهری محصول مثل شفافیت و روشنی و براقیت و خصوصیت کشسانی پوشش دهی با فیلم خوراکیWhey Protein film


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر کریستاله شدن نرم کننده ها روی خصوصیات ظاهری محصول مثل شفافیت و روشنی و براقیت و خصوصیت کشسانی پوشش دهی با فیلم خوراکیWhey Protein film دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر کریستاله شدن نرم کننده ها روی خصوصیات ظاهری محصول مثل شفافیت و روشنی و براقیت و خصوصیت کشسانی پوشش دهی با فیلم خوراکیWhey Protein film  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر کریستاله شدن نرم کننده ها روی خصوصیات ظاهری محصول مثل شفافیت و روشنی و براقیت و خصوصیت کشسانی پوشش دهی با فیلم خوراکیWhey Protein film،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر کریستاله شدن نرم کننده ها روی خصوصیات ظاهری محصول مثل شفافیت و روشنی و براقیت و خصوصیت کشسانی پوشش دهی با فیلم خوراکیWhey Protein film :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
فیلمهای وی پروتئینی با ساکاروز سدمناسبی درمقابل اکسیژن هستند همچنین ازکاهش خصوصیات ظاهری مثل شفافیت و براقیت درانبارجلوگیری می کند علت کاهش خصوصیات ظاهری پوشش کریستاله شدن نرم کننده ساکاروز است کلیه ازمایشات درRH طبیعی انبار و درحدود ۵۳درصد انجام میشود بیشترین ماندگاری و حفظ خصوصیات اولیه پوشش و فیلم درRH53%60-56 روز است که این ماندگاری مربوط به WPI/Glyecrol است دراین تست خصوصیات چون gloss با براقیت و شفافیت و OP با نفوذپذیری یا نفوذپذیری اکسیژن و TS یا خصوصیات کشسانی و EM یا خصوصیت الاستیکی و PE که باز مربوط است به خصوصیت کش آمدن فیلم بعداز روکش کردن روی غذا اندازه گیری می شود چندنتیجه مهم ازاین ازمایشات این است که فیلم های WPI/S نسبتبه دیگرترکیبات ذکر شده درمقاله دیرتر ازهمه تجربه می شود و همچنین مقاومت کشسانی آن کاهش می یابد. رافینوز دیرتر ازبقیه محلولهای پوشش دهنده ماکریستاله میشود پس خصوصیات آن نیز حفظ میشود و دیرتر دچارتغییر می شود چون میدانیم کریستانیزاسیون نرم کننده درپوشش باعث ازبین رفتن براقیت و شفافیت صیقلی بودن و شکنندگی و کشسانیت و ; میشودوازبین رفتن GLOSS درRaffinase+WPI/S بسیارکمترومدت ازبین رفتن آن دیرتر است ازWPI/S

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.