مقاله تاثیر مشروط سازی گندم با امواج فرصوت بر خواص حسی،تخلخل و رنگ نان بربری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر مشروط سازی گندم با امواج فرصوت بر خواص حسی،تخلخل و رنگ نان بربری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر مشروط سازی گندم با امواج فرصوت بر خواص حسی،تخلخل و رنگ نان بربری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مشروط سازی گندم با امواج فرصوت بر خواص حسی،تخلخل و رنگ نان بربری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر مشروط سازی گندم با امواج فرصوت بر خواص حسی،تخلخل و رنگ نان بربری :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
گندم اساسی ترین غله درجهان است برای بهبود ویژگیهای آسیاابانی گندم و رئولوژیکی ارد دیفرانسیل توزیع مجدد رطوبت درلایه ها داخلی و محیطی دانه گندم ازاهمیت بالایی برخوردار است که این توزیع مجدد رطوبت بستگی به روش مشروط سازی گندم دارد درروش مشروط سازی سریع شرایط ویژه ای مهیا میگردد که چنین توزیع مجدد ازمیزان آب دانههای گندم به مقدار اپتیمم خود نزدیک میشود ودراین تحقیق همزمان با استفاده ازاب ازامواج اولتراسوند استفاده گردید دراثربکارگیری امواج اولتراسوند درچهارسطح رنگ پوسته و مغزنان و ارزیابی حسی نان تغییر یافت با افزایش شدت صوت میزان مولفه L* رنگ پوسته و مغز نمونه ها نسبت به نمونه شاهد بطور معنی داری افزایش یافت اعمال صوت سبب افزایش جذب آب درلایه های خارجی دانه شد و بنابراین میزان رطوبت افزایش یافته و مشروط شدن دانه گندم قبل اازآسیاب تسریع شده و بهبود یافت همین عالم باعث جداشدن بهتر لایه های حاوی سبوس و رنگدانه های ارد شد با افزایش شدت و زمان اعمال صوت تا شدت صوت ۷۰درصد بالاترین امتیاز را به لحاظ مجموع امتیاز پارامترهای حسی کسب نمودند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.