مقاله تاثیر واتراکتیویته بر روی تبلور شکر و نبات B_کاروتین پودر انبه خشک شده از طریق انجماد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر واتراکتیویته بر روی تبلور شکر و نبات B_کاروتین پودر انبه خشک شده از طریق انجماد دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر واتراکتیویته بر روی تبلور شکر و نبات B_کاروتین پودر انبه خشک شده از طریق انجماد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر واتراکتیویته بر روی تبلور شکر و نبات B_کاروتین پودر انبه خشک شده از طریق انجماد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر واتراکتیویته بر روی تبلور شکر و نبات B_کاروتین پودر انبه خشک شده از طریق انجماد :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
فعالیت ذخیره سازی آب aw برثبات موادغذایی خشک شده ازطریق انجماد تاثیر میگذارد تبلور شکرونبات و پایداری مربوط به ذخیره سازی -B کاروتین درپودرانبه خشک شده ازطریق انجماد ذخیره سازی ذیل را تحت فشار های بخارنسبی متعدد ۸۰/۹-۱۱/۳ مورد بررسی قرارداده است تبلور شکر ازطریق فقدان آب جذب شده درازمایش جذب آب اشکار شده است با این حال خطوط هم دمای جذب نشان دهنده انشعاب نامشخصی بین مقادیر پیش بینی شده و تجربی می باشند پراش پودراشعه ایکس و میکروسکوپ الکترون اسکن کننده برای تایید این تبلور مورد استفاده قرارگرفتند نتایج نشان داده اند که افزایش AW منجر به تبلور بیشتر شکر میشود فقدان -B کاروتین ازطریق عملکردبالای رنگنگاری مایع به همراه یک موج یاب مجموعه آرایش دیود کنترل میشود و سازگاری با یک واکنش درجداول می باشد سرعت مقدار ثابت با افزایش aw می باشد این افزایش با تبلور اشکار شکرهماهنگ و همزمان می شود انتخاب مقدار مناسب Aw برای ذخیره سازی میتواند ازتبلور شکر جلوگیری کرده و ثبات -B کاروتین را درپودرمیوه خشک شده ازطریق انجماد افزایش دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.