مقاله اثر کود شیمیایی، کود دامی و ورمی کمپوست بر برخی ویژگیهای نشاء گوجه فرنگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر کود شیمیایی، کود دامی و ورمی کمپوست بر برخی ویژگیهای نشاء گوجه فرنگی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر کود شیمیایی، کود دامی و ورمی کمپوست بر برخی ویژگیهای نشاء گوجه فرنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کود شیمیایی، کود دامی و ورمی کمپوست بر برخی ویژگیهای نشاء گوجه فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر کود شیمیایی، کود دامی و ورمی کمپوست بر برخی ویژگیهای نشاء گوجه فرنگی :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
به منظور بررسی تغییرات مورفولوژیکی نشاءگوجه فرنگی تیمار شده با کود شیمیایی و آلی (کود دامی و ورمیکمپوست) پژوهشی در سال زراعی ۱۳۹-۱۳۹۱ در گلخانه ای به ترتیب در گلخانه دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اجرا شد. آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی و در ۳ تکرار بود. عوامل آزمایش شامل ورمیکمپوستVc)در چهار سطح ۰و۱۰و۲۰ و ۳۰ درصد حجمی گلدان و کود دامیM) نیز در چهار سطح ۰و۱۰و۲۰و۳۰ درصد حجمی گلدان و عامل دوم کاربرد کود شیمیاییNPK)در دو سطح ۰ و ۲ گرم در لیتر بود. نتایج نشان داد کاربرد کود شیمیایی صفات ارتفاع و قطر نشاء، میزان کلروفیل برگ و تعداد برگ به ترتیب ۷ و۹و۸و ۱۰ درصد افزایش داد. همچنین اثر کود آلی در سطح یک درصد بر این صفات معنیدار بود اما اثر متقابل کود آلی و شیمیایی فقط بر ارتفاع و تعداد برگ نشاء گوجه فرنگی معنادار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.