مقاله تحلیل رگرسیونی مدیریت کاهش ضایعات محصولات غذایی استراتژیک در دوران خشکسالی:مطالعه موردی:کاهش ضایعات گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل رگرسیونی مدیریت کاهش ضایعات محصولات غذایی استراتژیک در دوران خشکسالی:مطالعه موردی:کاهش ضایعات گندم دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل رگرسیونی مدیریت کاهش ضایعات محصولات غذایی استراتژیک در دوران خشکسالی:مطالعه موردی:کاهش ضایعات گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل رگرسیونی مدیریت کاهش ضایعات محصولات غذایی استراتژیک در دوران خشکسالی:مطالعه موردی:کاهش ضایعات گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل رگرسیونی مدیریت کاهش ضایعات محصولات غذایی استراتژیک در دوران خشکسالی:مطالعه موردی:کاهش ضایعات گندم :

تعداد صفحات:۲۱
چکیده:
هدف ازانجام این تحقیق تحلیل رگرسیونی مدیریت کاهش ضایعات محصولات غذایی استراتژیک دردوران خشکسالی دربین گندمکاران استان ایلام بود تحقیق حاضر ازلحاظ هدف کاربردی و ازنظر نوع پیمایشی و به شیوه توصیفی همبستگی انجام شد جامعه اماری این تحقیق کلیه گندمکاران ابی و دیم استان ایلام بودندN=45000 که ازاین تعداد ۱۶۵نفر به عنوان نمونه اماری و به شیوه نمونه گیری تصادفی طبقه ای متناسب انتخاب شدند ابزار تحقیق پرسشنامه محقق ساخته ای بود که به منظور تشخیص پایایی آن ضریب الفای کرونباخ محاسبه شد a=0/87 که برای انجام تحقیق قابل قبول می باشد همچنین روایی پرسشنامه با نظر صاحبنظران و متخصصان فن تایید شد نتایج تحلیل همبستگی نشان داد که بین متغیرهای میزان استفاده ازکلاسهای اموزشی میزان توجه مسئولین به دیدگاه کشاورزان متضرر ازوقوع پدیده خشکسالی و میزان ارایه راهکارهایمناسب جهت کاهش ضایعات محصول استراتژیک گندم درشرایط خشکسالی با متغیر مدیریت کاهش ضایعات گندم درشرایط خشکسالی رابطه مثبت و معنی دار درسطح خطای ۱ درصد وجود دارد همچنین براساس تحلیل رگرسیونی ۳۹درصد تغییرات متغیر وابسته کاهش ضایعات محصولات غذایی استراتژیک دردوران خشکسالی به وسیله دو متغیر توجه مسئولین به دیدگاه کشاورزان و شرکت دوره های اموزشی تبیین شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.