مقاله ترکیب استخراج خصوصیات کاربردی زیست فعالی و کاربردهای غذایی پروتئین کلزا به عنوان یکی ازمحصولات جانبی تولید روغن کلزا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ترکیب استخراج خصوصیات کاربردی زیست فعالی و کاربردهای غذایی پروتئین کلزا به عنوان یکی ازمحصولات جانبی تولید روغن کلزا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ترکیب استخراج خصوصیات کاربردی زیست فعالی و کاربردهای غذایی پروتئین کلزا به عنوان یکی ازمحصولات جانبی تولید روغن کلزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ترکیب استخراج خصوصیات کاربردی زیست فعالی و کاربردهای غذایی پروتئین کلزا به عنوان یکی ازمحصولات جانبی تولید روغن کلزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ترکیب استخراج خصوصیات کاربردی زیست فعالی و کاربردهای غذایی پروتئین کلزا به عنوان یکی ازمحصولات جانبی تولید روغن کلزا :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
ازپروتئین های گیاهی به شکل گسترده درصنایع غذایی استفاده میگردد رابطه مستقیمی بین استفاده ازپروتئین گیاهی موجوددرترکیبات عملگر موادغذایی عملگرد و محصولات سلامت زای طبیعی با کاهش ریسک بیماریها وجود دارد پروتئین های کلزا منداب یا شلغم روغنی که درواقع محصول جانبی روغن کشی ازاین گیاه می باشد به عنوان یکی ازافزودنی های غذایی با اهمیت درنظر گرفته میشود دراین مطالعه ترکیب شیمیایی اسید های امینه و پروتئین ها روشهای تولید و جداسازی خصوصیات عملکردی الرژی زایی کاربردهای غذایی و همچنین استفاده ازپروتئین های کلزا جهت تولید ترکیبات زیستی فعال مورد بررسی قرارگرفته است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.